Antena Căutare

Mireasa 2021, sezon 3. Bogdan și Anamaria au decis să formeze un cuplu

În casa Mireasa s-a format un nu cuplu. Este vorba despre Bogdan și Anamaria

Anamaria și Bogdan, sărutându-se, în casa Mireasa Galerie
Anamaria și Bogdan formează un cuplu | Antena 1

Acum în casa Mireasa sunt 5 cupluri: Izabela și Blaze, Liviu și Maria, Andreea și Marian, Alin și Adelina și Anamaria și Bogdan.

După ce la petrecerea de sâmbătă Bogdan și Anamaria s-au apropiat mult și au decis că vor să se mai cunoască înainte de a se săruta, acum și-au anunțat relația.

„M-am tot gândit la aseară. A fost fain, m-am simțit bine”, i-a spus Bogdan Anamariei despre petrecere de sâmbătă.

Cei doi s-au sărutat în fața celorlalți concurenți din casa Mireasa, car ei-au aplaudat.

„Am senzația că avem al cincielea cuplu în casa Mireasa”, s-a auzit Adelina spunând, în timp ce ceilalți concurenți aplaudau.

„Cine a făcut primul pas?”, i-a întrebat Simona, iar Bogdan a răspuns că el.

Bogdan a rechemat-o în concurs pe Alina, dar s-a răzgândit în privința ei

”Nu ne potrivim. Am chemat o atracție fizică, cred că doar atât. Eu m-am săturat să umblu după ea ca un cățeluș.”, a zis Bogdan.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Adelina și Anamaria s-au certat. Cuvintele urâte care nu își au rostul între două fete

Fetele au susținut cele spuse de băiat, cu toate că Alina părea să creadă că cei din jur l-au influențat pe Bogdan să se retragă.

”Alina e în altă lume. Ești foarte respingătoare, foarte arogantă. Tu nu ești acolo, poate cu altcineva, cu Bogdan nu.”, a spus Maria.

Alina a fost eliminată la doar câteva zile după ce Bogdan a intrat în competiția Mireasa. La acel moment, băiatul nu a vrut să spună cine este fata pentru care a intrat.

Se pare că Alina a fost cea care i-a atras atenția, însă eliminarea ei i-a despărțit. Cu toate acestea, încurajat de ultima lor interacțiune, Bogdan și-a luat inima în dinți și i-a scris un bilet.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 3. Ana și Bogdan au avut întâlnire. Cum s-au distrat cei doi

”Nu credeam că după doar câteva momente și o îmbrățișare, voi ajunge să mă gândesc atât de mult la tine. Îmi pare nespus de rău că nu am ajuns să te cunosc să te cunosc mai bine și să petrec mai mult timp cu tine.

Sper din tot sufletul că te vei întoarce înapoi în casă. Sper că voi avea ocazia să te cunosc mai bine. Deci nu înțeleg cum doar după câteva clipe petrecute împreună am ajuns să mă gândesc doar la tine. Haide înapoi, te rog”, i-a scris Bogdan.

Mireasa 2021, sezon 3. Noi acuzații grave la adresa lui Liviu. Cum explică tânărul afirmațiile presupusei foste iubite... Mireasa 2021, sezon 3. Ce spune sora lui Alin despre împăcarea lui cu Adelina. Tânăra a intrat în platou pentru a face c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x