Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Ana și Alexandru s-au mutat împreună în casă nouă. Cât de mult s-a schimbat viața celor doi de la Finală

Ana și Alexandru din sezonul 4 Mireasa și-au schimbat complet viața după ce au ieșit din casă. Cei doi și-au început noul an în casă nouă, iar relația lor devine din ce în ce mai puternică, chiar dacă au existat și mici tensiuni între ei. Iată ce au spus foștii concurenți Mireasa despre căsnicia lor.

colaj-ana-alexandru-mireasa Galerie
Ana și Alexandru din sezonul 4 Mireasa și-au schimbat complet viața după ce au ieșit din casă. | Antena 1

La aproape o lună de când au decis să facă marele pas în cadrul sezonului 4 Mireasa, Ana și Alexandru au pășit în platoul Antena Stas și au vorbit despre cele mai noi experiențe din viața lor. Cei doi au dezvăluit că s-au mutat împreună și că mutările sunt spre final.

Suntem foarte fericiți și liniștiți. Suntem mult mai bine decât eram în casă. (...) Suntem mai fericiți, avem timp pentru noi pentru că în casa Mireasa aveam restricții și nu ne puteam vedea când voiam. Acum petrecem foarte mult timp unul cu celălalt.”, a spus fostul concurent.

Cum e viața Anei și a lui Alexandru de când s-au mutat în casa nouă

De când s-au mutat împreună, Alexandru a dezvăluit că lucrurile s-au schimbat în bine și că relația lor este aproape perfectă: „Ne-am cunoscut mult mai bine, ne-am cunoscut părinții. (...) Mie cu Ana mi se pare totul foarte ușor, chiar ne completăm foarte bine. Ne ajutăm reciproc, și la gătit, și la curățenie.

Ana și-a completat iubitul și a mărturisit faptul că până acum au fost foarte ocupați cu mutatul, motiv pentru care nu au intrat până acum într-o normalitate. Concurenta a oferit și câteva detalii despre locuința în care s-a mutat alături de sufletul său pereche.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Alexandru și Ana, față în față cu Ela și Petrică, la Tv. Ce au mărturisit

Ne-am mutat într-un apartament. Are 3 camere. Am avut nevoie de spațiu, asta a fost una din dorințele noastre.”, a povestit ea.

Cei doi au dezvăluit și faptul că își doresc să întemeieze o familie împreună. Alexandru a fost cel care a evidențiat că vrea 2 copii: „Dacă o să se întâmple, o să fie bine-venit, indiferent de genul lui.

De ce au existat mici discuții între Alexandru și Ana de când s-au mutat

În cadrul interviului pentru Antena Stars, cei doi finaliști ai sezonului 4 Mireasa au vorbit și despre micile discuții pe care le-au avut de cât s-au mutat împreună. Alexandru și Ana au mărturisit faptul că nu s-au certat până acum, însă au existat câteva replici între ei.

Mici discuții au fost când am decis unde să punem tabloul cu noi. Ne-am gândit să fie într-un loc cât mai vizibil. (...) Dacă o să fie certuri pe viitor, pentru că nu o să fie mereu doar lapte și miere, o să învățăm să le gestionăm. (...) Eu nu sunt gelos, iar ea a demonstrat că nu e geloasă. Nu știu câte fete ar fi trecut peste situația din casă, cu fosta mea. De asta este soția mea!”, a spus Alexandru.

Citește și: Finala Mireasa 2021, sezon 4. Mesajul lui Alexandru după ce Ela și Petrică au câștigat Marele Premiu

Întrebați despre ce nu ar putea ierta unul la celălalt, fostul concurent a răspuns direct că infidelitatea, în timp ce Ana l-a aprobat prin câteva mișcări din cap.

„Este o lipsă de respect! Înșelatul este o alegere”, au mai adăugat cei doi.

Mireasa 2021, sezonul 4. Câștigătorii show-ului Mireasa, sărbători în Maramureș. Cum a fost primită Ela de către socri... Mireasa 2020, sezonul 2. Andra a vorbit deschis despre relația cu David. Cum explică gestul soțului ei de a nu posta poz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x