Antena Căutare

Finala sezonului 4 Mireasa. Ce cupluri s-au căsătorit pe data de 19 decembrie 2021

Ziua finalei de sezon este una dintre cele mai importante pentru cuplurile din casa Mireasa. Ofițerul stării civile le este altături concurenților din sezonul 4 Mireasa.

Finala sezonului 4 Mireasa. Ce cupluri s-au căsătorit pe data de 19 decembrie 2021 Galerie
Ce cupluri s-au căsătorit pe data de 19 decembrie 2021 | Antena 1

Mirii sezonului 4 și-au scris jurămintele, iar cuvintele lor i-au emoționat pe toți cei prezenți în cea mai importantă zi din viața lor, ziua căsătoriei, ziua în care pornesc pe același drum.

Domnul primar din Păulești le-a fost alături concurenților din finala Mireasa sezonul 4.

Petrică și Ela

Așa cum a făcut și la logodnă, Petrică a fost cel care a spart gheața. Petrică i-a spus iubitei sale că vrea o viață liniștită alături de ea, la bine și la greu: "Vreau să dau totul pentru tine și familia mea".

Ela a spus că Petrică este cel mai frumos cadou din viața ei și vrea să aibă grijă așa cum știe ea mai bine de familia pe care o vor forma împreună. Cei doi au spus DA, fără să stea pe gânduri, iar la final s-au sărutat în văzul tuturor. Ela și Petrică au semnat actele de căsătorie la îndemnul Simonei Gherghe. Ela a semnat cu numele Nemeș după oficierea căsătoriei.

Ion și Raluca

Ion a urmat și și-a așteptat mireasa cu multe emoții. Concurentul i-a spus te iubesc din nou și a spus că i le spune din suflet de fiecare dată. Vrea să fie mama copiilor lui și o vrea alături pentru tot restul vieții.

Raluca a rostit și ea cuvinte frumoase pentru iubitul ei Ion și a mărturisit că se simte iubită alături de el, iar împreună, mână în mână vor trece peste tot. Cei doi au spus DA și s-au căsătorit sub privirile tuturor. Au urmat ropote de aplauze.

Marius și Maria

Cei doi au venit de mână în fața ofițerului de stare civilă și și-au rostit cele mai frumoase cuvinte. Marius i-a mulțumit pentru tot Mariei și i-a promis iubirea ei pentru tot restul vieții.

Maria vrea ca totul între ei să fie la fel ca până acum. Ea îl consideră pe Marius bărbatul perfect. Cei doi nu s-au căsători în Marea Finală Mireasa sezonul 4.

Ana și Alex

Ana și Alex și-au urat și ei iubire veșnică și cuvintele au fost de prisos atunci când s-au privit în ochi. Cei doi sunt extrem de fericiți împreună și vor să formeze o familie frumoasă și să se respecte și peste mulți ani.

Ana și Alex sunt susținuți de familie în Finala sezonului 4 Mireasa... Finala Mireasa sezonul 4. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x