Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Ce concurenți intră în cursa de eliminare

Pentru prima dată în acest sezon, băieții vor nominaliza o fată pe care nu o mai doresc în competiție. Aceștia trebuie să aleagă dintre fetele care nu se află în topul anunțat la începutul săptămânii.

Galerie
Simona Gherghe i-a rugat pe băieți să se gândească foarte bine la decizia lor | Antena 1

Simona Gherghe i-a rugat pe băieți să se gândească foarte bine la decizia lor și să nu se lase influențați unii de alții.

Ce concurenți intră în cursa de eliminare

Dacă Victor a fost primul care a terminat, Petrică a stat mult pe gânduri. Concurenții au spus că a fost o alegere grea.

Băieții au discutat toată săptămâna despre gala din data de 18 septembrie 2021. Victor a spus că dacă Andrada este eliminată, el va pleca pentru că își dorește mult să ducă la un alt nivel relația cu aceasta. Victor a spus că simte că Andrada este aleasa inimii lui și că o vrea de soție. Ion a declarat că se grăbește din nou și că este mult prea devreme pentru astfel de discuții.

Ion a mai spus că Alexandru și Ana cu siguranță se vor clasa pe primele locuri în topul preferințelor publicului.

Acestea au fost nominalizările băieților din gala de 18 septembrie 2021: Victor a nominalizat-o pe Isidora, Marius o vrea acasă pe Anca, Alexandru a nominalizat-o pe Anca, Ion crede că acasă trebuie să plece Anca, Mohamed o trimite în cursa de eliminare pe Anca, Seba o vrea afară din competiție pe Anca, Petrică a nominalizat-o pe Isidora.

Anca și Isidora intră în cursa pentru eliminare.

Simona Gherghe le-a invitat pe fete în living-ul casei ca să nominalizeze un băiat din casa Mireasa pe care doresc să-l trimită acasă. Și fetele, ca și băieții, trebuie să nomalizeze doar băieții care nu se află în topul preferințelor publicului.

Acestea au fost nominalizările fetelor: Isidora l-a nominalizat pe Victor, Ela îl vrea afară pe Mohamed, Maria a votat ca Mohamed să intre în cursa de eliminare, Raluca l-a nominalizat pe Mohamed, Anca l-a propus pe Mohamed pentru cursa de eliminare, Ana l-a nominalizat pe Marius, Andrada, Alina și Adelina l-au nominalizat și ele pe Mohamed.

În cursa de eliminare intră Mohamed și Seba.

Ana a spus că l-a nominalizat pe Marius pentru că mama acestuia amenință, aruncă cu lucruri prin casă, iar fetele și mamele nu mai doresc să trăiască în "teroare". Cele două au avut o discuție tensionată în gala live, iar doamna Rodica a confirmat spusele fetei.

Acuzațiile la adresa doameni Eugenia au fost foarte grave.

Mireasa 2021, sezonul 4. Petrică este în cunoaștere cu Ela, dar mama sa nu o vrea... Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla tr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 18 octombrie 2024. Alex Leonte și Emanuela au câștigat 25.000 de lei pentru Ariana Vineri, 18.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x