Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Ce concurenți intră în cursa de eliminare

Pentru prima dată în acest sezon, băieții vor nominaliza o fată pe care nu o mai doresc în competiție. Aceștia trebuie să aleagă dintre fetele care nu se află în topul anunțat la începutul săptămânii.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ce concurenți intră în cursa de eliminare Galerie
Simona Gherghe i-a rugat pe băieți să se gândească foarte bine la decizia lor | Antena 1

Simona Gherghe i-a rugat pe băieți să se gândească foarte bine la decizia lor și să nu se lase influențați unii de alții.

Ce concurenți intră în cursa de eliminare

Dacă Victor a fost primul care a terminat, Petrică a stat mult pe gânduri. Concurenții au spus că a fost o alegere grea.

Băieții au discutat toată săptămâna despre gala din data de 18 septembrie 2021. Victor a spus că dacă Andrada este eliminată, el va pleca pentru că își dorește mult să ducă la un alt nivel relația cu aceasta. Victor a spus că simte că Andrada este aleasa inimii lui și că o vrea de soție. Ion a declarat că se grăbește din nou și că este mult prea devreme pentru astfel de discuții.

Ion a mai spus că Alexandru și Ana cu siguranță se vor clasa pe primele locuri în topul preferințelor publicului.

Acestea au fost nominalizările băieților din gala de 18 septembrie 2021: Victor a nominalizat-o pe Isidora, Marius o vrea acasă pe Anca, Alexandru a nominalizat-o pe Anca, Ion crede că acasă trebuie să plece Anca, Mohamed o trimite în cursa de eliminare pe Anca, Seba o vrea afară din competiție pe Anca, Petrică a nominalizat-o pe Isidora.

Anca și Isidora intră în cursa pentru eliminare.

Simona Gherghe le-a invitat pe fete în living-ul casei ca să nominalizeze un băiat din casa Mireasa pe care doresc să-l trimită acasă. Și fetele, ca și băieții, trebuie să nomalizeze doar băieții care nu se află în topul preferințelor publicului.

Acestea au fost nominalizările fetelor: Isidora l-a nominalizat pe Victor, Ela îl vrea afară pe Mohamed, Maria a votat ca Mohamed să intre în cursa de eliminare, Raluca l-a nominalizat pe Mohamed, Anca l-a propus pe Mohamed pentru cursa de eliminare, Ana l-a nominalizat pe Marius, Andrada, Alina și Adelina l-au nominalizat și ele pe Mohamed.

În cursa de eliminare intră Mohamed și Seba.

Ana a spus că l-a nominalizat pe Marius pentru că mama acestuia amenință, aruncă cu lucruri prin casă, iar fetele și mamele nu mai doresc să trăiască în "teroare". Cele două au avut o discuție tensionată în gala live, iar doamna Rodica a confirmat spusele fetei.

Acuzațiile la adresa doameni Eugenia au fost foarte grave.

Mireasa 2021, sezonul 4. Petrică este în cunoaștere cu Ela, dar mama sa nu o vrea... Mireasa 2021, sezonul 4. Victor și Andrada, atingeri interzise la ceas de seară. Cei doi "nu-și mai pot controla tr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x