Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Ce fată a fost eliminată în gala din 30 octombrie. Băieții au făcut nominalizări

Simona Gherghe i-a invitat pe băieții din casa Mireasa să nominalizeze fata pe care și-o doresc eliminată din competiție.

Mireasa 2021, sezonul 4. Ce fată a fost eliminată în gala din 30 octombrie. Băieții au făcut nominalizări Galerie
Ce fată a fost eliminată în gala din 30 octombrie

Pe rând, băieții și-au exprimat opinia în scris, nominalizând o fată pentru eliminare. Pe lângă nominalizările băieților, contează și clasamentul publicului, având în vedere că primele 3 tinere în preferințele publicului au imunitate. Ana, Alina și Ela au fost primele 3 fete în clasamentul publicului.

„O să plece o fată. Îmi pare rău. Cam așa e în viață”, a spus Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Adelina a intrat în conflict cu Amalia și Alina. Prietenia lor, pusă sub semnul întrebării

Cine a fost eliminată din competiția Mireasa, în gala din 30 octombrie

Băieții au nominalizat-o aproape în unanimitate pe Adelina.

Marius a nominalizat-o pe Adelina.

Alexandru a elimiat-o pe Adelina.

Petrică a nominalizat-o pe Adelina.

Sebastian a nominalizat-o pe Adelina.

Ionuț a nominalizat-o pe Amalia.

Ion a nominalizat-o pe Raluca.

Victor a nminalizat-o pe Adelina.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Tatăl Anei, mesaj subtil după ce Adelina l-a acuzat de infidelitate pe Alexandru

Adelina a fost eliminată în gala din 30 octombrie 2021. „Le mulțumesc tuturor din tot sufletul meu pentru că au văzut ce fel de om sunt eu și au fost lângă mine sufletește. M-am apropiat de mame și o să-mi fie dor de ele. Dumnezeu a știut ce planuri are cu mine și ce e mai bine pentru sufletul meu”, a spus Adelina, după ce a aflat că a fost nominalizată de majoritatea băieților.

Ce i-a transmis Alexandru Adelinei, după ce tânăra a fost eliminată din show-ul Mireasa: „Sper să-ți găsești și tu afară pe cineva”

Adelina nu și-a putut stăpâni lacrimile după eliminare. Tânăra nu a plecat înainte de a le transmite un mesaj frumos colegilor săi și mai ales fostului ei iubit și noii sale partenere.

„Vă doresc tuturor să fiți fericiți. Alex, Ana, să fiți fericiți”, a fost mesajul Adelinei, după ce a aflat că trebuie să părăsească competiția Mireasa.

Alex, fostul ei iubit, i-a transmis și el un mesaj:

„Dacă e din suflet îți mulțumesc frumos și sper să-ți găsești și tu afară pe cineva”, i-a spus Alex Adelinei. Cei doi și-au transmis cuvinte frumoase, după ce s-au evitat în ultimele 2 luni.

Ce spunea Adelina despre ea, când a intrat în competiția Mireasa

La începutul competiției, Adelina spunea că își dorește să-și găsească jumătatea.

”Numele meu e Adelina, am 23 de ani, sunt din Băile Herculane și sunt secretară. Sunt o fată independentă și responsabilă cu gândul mereu la viitor. Sunt pregătită să mă îndrăgostesc, iar dacă se va întâmpla asta îi voi colora alesului inimii mele viața în turcoaz. Îmi doresc să îmi găsesc jumătatea și de ce nu, să mă căsătoresc. Partenerul aș vrea să fie sincer, grijuliu și ambițios”, spunea Adelina la începutul parcursului său în show-ul Mireasa.

Mireasa 2021, sezonul 4. Cum arată clasamentul publicului și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți... Mireasa, sezonul 3. Maria și Liviu, apariție impecabilă la o nuntă. Ce mai face cuplul câștigător...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x