Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Ion declară că nu și-a dorit să câștige competiția. Ce mărturisește Raluca despre realția cu soacra

Ion și Raluca au vorbit despre încercările la care a fost pusă relația lor de-a lungul competiției, dar și despre finală și câștigătorii premiului de 40.000 de euro. Deși participa într-un concurs cu o asemenea miză, tânărul subliniază că era conștient de faptul că nu are șanse să câștige.

colaj de fotografii raluca si ion Galerie
Ion și Raluca au vorbit despre încercările la care a fost pusă relația lor de-a lungul competiției, dar și despre finală și câștigătorii premiului de 40.000 de euro. Deși participa într-un concurs cu o asemenea miză, tânărul subliniază că știa că nu are șanse să câștige. | Antena Stars

Ion și Raluca au fost invitați în emisiunea de la Antena Stras și au vorbit despre cum este viașa lor acum, după ce s-a încheiat sezonul 4Mireasa. Cei doi au făcut câteva dezvăluiri pe care telespectatorii nu le știau.

“Am ieșit de acolo din casă unde învățasem tot mersul și știam ce se întâmplă zi de zi și am revenit la realitate și realitatea nu e cum știam noi că este, adică sunt foarte multe lucruri de făcut, sunt foarte mulți oameni care vor să vorbească cu noi”, spune Ion.

Raluca și Ion, dezvăluiri la TV despre relația din prezent cu familiile

Ion a explicat de ce îi este greu acum, după emisiunea Mireasa: “E greu pentru că noi am vrea să răspunde tuturor, să vorbim cu fiecare din ei, pentru că noi acolo în casă am fost susținuți. Sunt niște oameni minunați cu toții, dar e frumos. Începe și ne acomodăm acasă”, mai spune Ion.

“Noi suntem cei mai câștigați pentru că el e cel mai important decât mine. Simt că am câștigat ceva mai important decât banii, am câștigat un suflet”, spune Raluca.

Acesta mai spune că se temea că afară nu vor mai fi apropiași, însă lucrurile sunt cu totul altfel.

“Sincer să fiu cu voi, chiar nu e la fel! E mai bine afară. Ea s-a mutat la mine, locuim amândoi la mine acasă acum. Locuiesc în curte cu familia, dar singur”, spune Ion.

Prezentatorul TV, Andrei Ștefănescu, a fost curios să afle cum se înțelege Raluca cu mama lui Ion.

Citește și: Mireasa, 2021, sezonul 4. Raluca l-a filmat pe Ion acasă. Ce mesaj a transmis fostul concurent

“Mă înțeleg foarte bine cu ea, e o femeie minunată”, spune Raluca.

“Mama îmi trimitea scrisori de când am început să vorbesc cu ea (n.r cu Raluca). Și îmi spunea că îi place, că e o fată drăguță și simpatică. Îmi spuneau că ei sunt ok dacă eu aș alege-o pe ea. Ei n-au nimic împotrivă”, spune Ion.

De cealaltă parte este la fel. Raluca spune că familia ei este încântată de alegerea pe care ea a făcut-o.

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 4. Alexandru și Ana, față în față cu Ela și Petrică, la Tv. Ce au mărturisit

Finala Mireasa sezon 4 a adus în fața telespectatorilor emoție pură! Simona Gherghe a anunțat clasamentul cuplurilor chiar în ultimele minute al emisiunii, iar Raluca și Ion au fost pe locul 3 în topul preferințelor. Acest lucru nu i-a dezamăgit deloc pe cei doi, pe chipul lor s-a văzut bucuria momentului și au transmis la rândul lor împlinire față de deciziile luate.

Deconectați de la internet și conectați la propriile sentimente, așa cu fost concurenții din emisiunea Mireasa încă din luna septembrie. Iată că la sfârșitul unei călătorii presărate cu sentimente de iubire, Raluca și Ion și-au unit destinele în fața întregii țări și s-au clasat pe locul 3 cu un procent de 12,31%.

Mireasa 2021, sezon 4. Anunțul făcut de Ela și Petrică după Marea Finală: Vă așteptăm... Finala Mireasa, sezonul 4. Ce au făcut băieții înainte de nuntă și cum s-au pregătit pentru pasul cel mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x