Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Petrică este în cunoaștere cu Ela, dar mama sa nu o vrea

Petrică și Ela sunt în cunoaștere. Concurenta a spus de mai multe ori că Petrică este unul dintre puținii bărbați care îi poate asigura o familie fericită.

Mireasa 2021, sezonul 4. Petrică este în cunoaștere cu Ela, dar mama sa nu o vrea Galerie
Petrică o place pe Ela, dar doamna Ioana crede că nu este o fată cuminte | Antena 1

Doamna Gabi este cea care a luat-o pe Ela deoparte și care i-a spus că Petrică nu este pentru ea, că Ela trebuie să aleagă cu inima.

Petrică este în cunoaștere cu Ela

În emisia live de azi, doamna Gabi a dat cărțile pe față și a spus că doamna Ioana și-a adus fiul în emisiune pentru promovare și nu pentru a se căsători. Potrivit cuvintelor doamnei Gabi, doamna Ioana a spus că nu o place pe Ela și că aleasa inimii sale este în Maramureș.

Doamna Ioana și Petrică au stat de vorbă aseară, iar mama a spus răspicat că Ela nu este pentru el. Petrică a susținut că el știe ce îi trebuie, dar doamna Ioana i-a menționat din nou că niciuna dintre concurente nu este gata de căsătorie.

Doamna Ioana spune că doamna Gabi "bagă strâmbe", iar Ion și Mohamed sunt de acord cu mama lui Petrică. Ela spune că este hotărâtă și știe ce este cel mai bine pentru ea.

Ela, încântată de Petrică. Cei doi vor să se cunoască

Ela de la Mireasa sezon 4 s-a bucurat să-l descopere pe tânărul Petrică. Cei doi au decis că vor să se cunoască mai bine. Într-o discuție cu Maria, Ela a spus ce apreciază la Petrică, cel pe care a reușit să-l redescopere.

”Caracter, comportament, nu ai ce să-i reproșezi lui Petrică. E ce trebuie. Pentru mine el nici nu a existat până aseară. Toate ziceam că e băiat cu bun simț, cu respect. Aseară am stat puțin de vorbă cu el, am văzut niște chestii.”, a zis Ela.

”Și eu după date am zis că e altceva. Nu e așa cum pare, e mult mai mult.”, a completat-o Maria.

După difuzarea materialului, Petrică și Ela au confirmat faptul că vor începe să se cunoască. Cu doar câteva clipe înainte, concurentul a luat-o în brațe când i-a auzit părerea despre el.

”Eu nu zic nimic. Să se cunoască mai mult. Eu cu soțul am vorbit trei ani. La noi așa e, el e cam tinerel. Mintea coaptă la băieți e la 27-28 de ani. Ei sunt mai rușinoși, Petrică mai mult. Rămâne de văzut”, a zis doamna Ioana.

Mireasa sezon 4, 18 septembrie 2021. Cum arată clasamentul publicului și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Fa... Mireasa 2021, sezonul 4. Ce concurenți intră în cursa de eliminare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x