Antena Căutare

Mireasa 2021, sezonul 4. Raluca, Ion și Alina și-au adresat replici acide în direct. Ce au avut de discutat cei trei

Raluca, Ion și Alina au vorbit pentru prima oară după au ieșit din casa Mireasa, sezonul 4. Cei trei nu au ezitat să își adreseze replici dure, chiar în direct. Iată ce au avut de „împărțit” aceștia.

colaj-ion-alina-mireasa Galerie
Raluca, Ion și Alina au vorbit pentru prima oară după au ieșit din casa Mireasa, sezonul 4. | Antena 1

Finala sezonului 4 Mireasa a avut loc pe 19 decembrie 2021, iar câștigători au fost desemnați Petrică și Ela. La scurt timp de la ieșire din casă, concurenții au preferat să nu mai țină legătura cu cei alături de care au stat o perioadă lungă în show-ul matrimonial.

Mai multe cupluri au fost invitatate în cadrul emisiunii Showbiz Report în această săptămână, printre care și cel format din Ion și Raluca. Cei doi au venit cu zâmbetul pe buze în platou și au vorbit despre cât de mult s-a schimbat viața lor acum, însă au avut parte de o surpriză.

Citește și: Mireasa sezon 4, 13 noiembrie 2021. Ceartă între Alina și Victor. Cei doi și-au aruncat acuzații dure

Seba și Alina au intrat în direct pentru a discuta cu Ion și Raluca. Din peisaj nu au lipsit replicile dure dintre ei, în mod speciale dintre Alina și Ion, care pare că nu și-au rezolvat problemele din casa Mireasa.

De ce și-au adresat replici dure Ion, Raluca și Alina

Raluca și Ion au rămas surprinși când Alina și-a făcut apariția în direct, printr-o conversație telefonică. Concurentul s-a amuzat copios când i-a văzut chipul pe ecran, iar apoi au urmat glumele.

Am auzit că ai iubit acum, că vorbești cu cineva”, a fost replica lui Ion, după ce Alina i-a făcut câteva urări cu ocazia zilei onomastice.

Ai auzit zvonuri greșite. Acum sunt în casă, sunt în carantină pentru că am fost infectată cu Covid înainte de sărbători”, a răspuns ea.

A fost doar o tachinare. Am întrebat-o dacă e cuplată cu cineva, dar mă așteptam să nu fie. (...) Nu cred că e rea, dar e pretențioasă. E o fată care cere cerul și pământul, dacă se poate”, a mai adăugat Ion.

Întrebată de Natalia Mateuț care este părerea ei despre Alina, Raluca a vorbit fără ezitare despre cum a perceput-o ea până acum pe aceasta: „Părerea mea despre Alina este foarte bună, doar că uneori e cam băgăcioasă.

Mai mult decât atât, iubita lui Ion a dezvăluit că este deranjată și acum de gestul Alinei din emisiune: atunci când a dansat senzual în fața lui Ion. Momentul a reaprins tensiuni între cei 3, care și-au aruncat replici dure.

Citește și: Mireasa sezon 4, 30 august 2021. Ion nu are o părere bună despre Alina. Ce a spus despre ea

Nu mi-a plăcut la ea faptul că asculta atent toate discuțiile din jur, nu neapărat doar la mine, ci și la celelalte cupluri. Alinei îi convenea toată situația în care era pusă, ea fiind persoana care nu și-a format niciun cuplu, îi plăcea să fie mereu subiect. Faptul că nu și-a făcut un cuplu m-a făcut să cred că asta era scopul ei de fapt, să apară la televizor.”, a mai spus Ion.

Mireasa 2021, sezonul 3. Cosmina și Alin au plecat într-o vacanță în Egipt. Cât de mult s-a schimbat fosta concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x