Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Andrei e convins că Sabrina e ”înnebunită” după el. Noi contre între el și Perneș

Andrei de la Mireasa e sigur că Sabrina este ”înnebunită” după el și spune că a observat asta din faptele ei. Totuși, când a trebuit să explice afirmația lui, el a dat înapoi.

colaj de imagini cu sabrina, pernes si andrei de la mireasa sezon 5 Galerie
Andrei de la Mireasa e sigur că Sabrina este ”moartă” după el și spune că a observat asta din faptele ei. Totuși, când a trebuit să explice afirmația lui, el a dat înapoi. | Antena 1

Andrei a zis că ”Sabrina mă place de moare. Știu sigur asta din fapte”, lucru pe care l-a explicat ulterior. ”Vreau doar să-i spun că am o părere bună despre ea. Mai nou e flancată din două părți.”, a mai zis Andrei.

Andrei, dezlănțuit la adresa lui Perneș

Deși Andrei susține că nu o place pe Sabrina, el continuă să-l atace pe Perneș cu fiecare ocazie. La doar câteva ore după ce făcea un gest frumos pentru Sabrina, când aceasta se afla în compania lui Perneș, el l-a jignit pe băiat în emisia live.

”Astea sunt pentru tine. Nu înseamnă nimic, dar sunt pentru tine.”, a zis Andrei și Sabrina i-a mulțumit pentru flori. În acest timp, Perneș a băut apă și a încercat să continue discuția, însă cu ochii la Sabrina și Andrei.

Se întâmpla cu puțin timp înainte ca fiul doamnei Mioara să-l facă ”bufon” pe Perneș și să-i spună că locul lui e la circ, acolo unde ieșise la un date cu Sabrina.

Însă jignirile nu s-au terminat în emisia live, ci au continuat și după ce emsiunea s-a terminat.

”Ar prefera de 100 de ori să fie cu mine că eu sunt apropiat de genul ei”, i-a mai zis Andrei doamnei Mioara. El a mai zis că Sabrina se va apropia de el și că stă cu frică pentru că se așteaptă ca Perneș să reacționeze violent.

”Eu trebuie să stau cu frica asta. Nu mă sperie nimeni. Ce să faci, mă, bufonule?! Se victimizează, nu e corect. Vreau să discut bărbătește cu el. Nu am văzut în viața mea asemenea prototip”, a mai adăugat concurentul.

După ce materialul a fost difuzat, Perneș a spus că nu dorește să dezvolte acest subiect.

”Nu-s eu ăla care am dat palme prin casă... Nu mai vreau să mai discut subiectul ăsta. Eu mereu i-am salutat dimineața, până la a avea probleme ca om. Nu sunt curios de părerea nimănui din casă”, a zis și Andrei.

”L-am văzut vorbind în somn”, a declarat doamna Mioara, încercând să explice de ce a zis că Perneș are probleme.

Andrei a vrut să știe cu ce i-a greșit lui Perneș și a subliniat că nu trebuie să-i ceară permisiunea pentru a dansa cu Sabrina.

Replica Sabrinei despre afirmațiile lui Andrei

”Eu am o relație de prietenie OK cu Perneș. Nu am nicio intenție să refacem un cuplu. La fel și cu Andrei. Afirmațiile că sunt înnebunită nu au relevanță, nu comentez nimic. Nu vreau un cuplu cu Perneș, nici cu Andrei.”, a zis Sabrina.

Cu toate acestea, Andrei susține că refuzul de a comenta e pentru că el are dreptate.

Mai multe detalii despre materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Nora a recunoscut, pentru a doua oară, că a mințit în privința vârstei fostului iubit... Mireasa 2022, sezonul 5. Mama Norei, o nouă intervenție telefonică. De ce a intrat în direct...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x