Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Ce a răspuns Nora când a fost întrebată de Leo pe live. Fostul iubit i-a numit ”reciclabile” pe ea și Aron

Nora a oferit o primă reacție după ce Leo i-a numit ”reciclabile” pe ea și Aron, fostul concurent de la Mireasa. Aceasta s-a enervat pe live și a avut un mesaj pentru fostul iubit.

colaj de imagini cu nora si leo de la mireasa sezon 5 Galerie
Nora a oferit o primă reacție după ce Leo i-a numit ”reciclabile” pe ea și Aron, fostul concurent de la Mireasa. Aceasta s-a enervat pe live și a avut un mesaj pentru fostul iubit. | Antena 1

În urmă cu câteva zile, Leo de la Mireasa sezon 5 a fost foarte deranjat de invervenția lui Aron, care crede că este influențat de Nora, fosta iubită a lui.

Acesta i-a numit pe ambii ”reciclabile”, vizibil nervos de cele spuse de Aron despre gestul doamnei Dana de a sparge vitrina și a oferi inelul soacrei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Leo, despre Nora și Aron: ”Mă deranjează alianța asta între reciclabile”

Leo susține că Aron avea cuvintele Norei, așa că e normal să se gândească la o alianță: ”Mă refer la acuzații. Au fost chestii mult mai mult decât treaba cu bunica. A fost și chestia cu inelul, care nu aveau nicio legătură și nu avea cum să vină din partea lui.”

Fiul doamnei Dana a mai adăugat că nu se poate înțelege comportamentul lui Aron și că singura explicație este că el s-a aliat cu Nora.

Reacția Norei după ce Leo a folosit cuvântul ”reciclabilă” pentru a se referi la ea

Așa cum ne-a obișnuit, Nora, fosta concurentă de la Mireasa sezon 5, face des live-uri pe rețelele sociale. Întrebările pe care le primește se referă și la Leo, însă de multe ori ea nu răspunde.

După episodul în care Leo i-a numit ”reciclabile” pe ea și Aron, fata a reacționat, sătulă de numeroasele întrebări de pe această temă.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 18 iunie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

”Sunt foarte fericită afară, foarte bucuroasă, foarte mulțumită de viața mea. Și nu sufăr eu de vezi Doamne, trebuie să trăiesc să mă vadă lumea că mă duc în fiecare săptămână la Capricii. Ca ce?! Că eu am treabă cu familia lui...

Da' mă doare în cot de ce face el și ce nu face. Numai să-și pună scotch pe gură și să uite numele de Nora, să nu mai aducă pentru că nu o să fie bine. Bun, cu subiectul ăsta am închis.”, a zis Nora pe live.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mireasa 2022, sezon 5. Băieții au făcut nominalizări. Ce fete intră în cursa pentru eliminare pe 18 iunie... Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș, schimbare totală de atitudine. Ce declarație a făcut azi în live și față de cine și-a c...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x