Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Cosmin și Alexandra s-au despărțit. De ce cuplul lor s-a destrămat

Cosmin și Alexandra de la Mireasa sezon 5 s-au despărțit. Tânărul a fost cel care a făcut anunțul după ce, în urmă cu câteva zile, spunea că are nevoie de o pauză de la social media pentru că trece printr-o situație dificilă.

Cosmin și Alexandra de la Mireasa sezon 5 s-au despărțit. Tânărul a fost cel care a făcut anunțul după ce, în urmă cu câteva zile, spunea că are nevoie de o pauză de la social media pentru că trece printr-o situație dificilă.

Antena 1

Cosmin a promis că va discuta despre despărțirea de Alexandra și s-a ținut de cuvânt. Fostul concurent de la Mireasa sezon 5 a făcut un live și a primit o mulțime de întrebări despre acest subiect. Iată ce lămuriri a făcut.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cosmin și-a îngrijorat susținătorii. Ce a apărut pe contul său de Instagram

Primele declarații ale lui Cosmin după ce el și Alexandra s-au despărțit

”E clar că amândoi avem greșelile noastre. Acum sunt singur, unde știați cu toții că stau cu chirie. Alexandra este de pe 18 iulie la Brăila, nu este lângă mine. (...) Caracterul meu nu o să mă lase niciodată ca după o relație să arunc cu noroi în celălalt, indiferent, chiar dacă am dreptate, chiar dacă nu am dreptate.”, a zis Cosmin într-un live făcut pe Instagram.

Întrebat de ce relația lor a ajuns la final, Cosmin a încercat să explice: ”Nu a plecat din scurt, au fost mai multe discuții de-a lungul timpului, până când amândoi am conștientizat că nu ajungem nicăieri așa. Alexandra a plecat pe 18 iulie la Brăila, iar în weekend-ul acesta s-a întors la București să mai discutăm. Aseară a plecat, din nou, la Brăila.

Discuții din casa Mireasa nu au mai fost pentru că am considerat că dacă am ajuns până în acel punct, am zis să șterg cu buretele tot ce a fost în emisiune, deși au fost niște chestii care m-au deranjat foarte tare și m-au durut. Am zis să ștergem cu buretele tot ce a fost în emisiune și să vedem ce va fi afară pentru că afară este cu totul altceva.”

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Alexandra neagă faptul că ar fi avut o conversație care circulă pe grupuri. Despre ce e vorba

El a refuzat să intre în detalii, din respect pentru fosta iubită: ”Nici nu voi da explicații ce și cum, doar mă simt dator față de cei care știu că țin la mine, cei care știu că mă iubesc și ne apreciază, chiar dacă amândoi sau separat”.

@mireasa75 ♬ sunet original - GB
Mireasa 2021, sezonul 3. Izabela arată spectaculos în costum de baie. Ce detaliu i-a scos la iveală ținuta provocatoare... Mireasa: Confesiuni episodul 4. Nora, despre Leo: ”Îl iubeam mai mult decât pe mine”. Ce crede despre relația lui cu And...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Ultimele știri
x