Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Familiile Sabrinei și lui Perneș, reacție după ce s-au logodit. Ce mesaje au primit de acasă

Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 s-au logodit și, după noaptea în care au sărbătorit, au vorbit cu familiile. Mama băiatului și mătușa concurentei au intervenit telefonic la Mireasa - Capriciile Iubirii și le-au transmis gânduri bune.

sabrina si pernes de la mireasa sezon 5 rad Galerie
Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 s-au logodit și, după noaptea în care au sărbătorit, au vorbit cu familiile. Mama băiatului și mătușa concurentei au intervenit telefonic la Mireasa - Capriciile Iubirii și le-au transmis gânduri bune. | Antena 1

Prima care a intervenit telefonic a fost mama lui Perneș. Încântată de logodnă, doamna Valeria i-a felicitat și le-a urat multă fericire.

”Să fiți fericiți. Vă transmite și tati, și Andrada. Să fiți fericiți și să vă iubiți din plin că meritați amândoi. Doamna Eleonora, vă mulțumesc”, a zis și doamna Valeria, care a afirmat că a fost geloasă când a văzut-o pe însoțitoarea lui Perneș alături la alegerea inelului.

Mama lui Perneș a susținut că a avut mari emoții în legătură cu răspunsul Sabrinei. ”Cererea a fost frumoasă, nu mi-aș fi imaginat niciodată că fiul meu e...”, a mai spus ea.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a acceptat cererea în căsătorie a lui Perneș. Reacția ei când băiatul a îngenunchiat

Mătușa Sabrinei i-a felicitat pe concurentă și Perneș

Mai târziu, a intervenit telefonic mătușa Sabrinei. Aceasta i-a felicitat și i-a spus că toată familia îi așteaptă împreună acasă.

”Am intrat, deși știi că nu prea îmi place să intru în direct. Am vrut să te felicit și să-ți spun că ne bucurăm pentru tine, atât eu cât și Benone, unchiul, și toți frații tăi. Toți te felicită și așteaptă să-l aduci pe Perneș la noi acasă. Îți dorim tot binele din lume, casă de piatră, să fii fericită, la fel cum sunt fetele mele.”, a zis doamna Elisabeta, mătușa Sabrinei.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Nora, reacție neașteptată după ce un susținător i-a spus că pozele cu ea și Robert ar fi fost văz... Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Perneș i-au dat detalii Larisei despre noaptea petrecută fără camere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x