Căutare Live

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina a acceptat cererea în căsătorie a lui Perneș. Reacția ei când băiatul a îngenunchiat

Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 s-au logodit. Iată cum a plănuit băiatul totul și ce reacție a avut concurenta.

Sabrina și Perneș de la Mireasa sezon 5 s-au logodit. Iată cum a plănuit băiatul totul și ce reacție a avut concurenta.

Antena 1

Încă de la petrecerea de sâmbătă, Perneș a complotat pentru a ieși la date cu Sabrina. Scopul era unul clar: să o cere în căsătorie pe iubita lui, Sabrina.

Primul pe care a încercat să-l convingă a fost Andrei. Cu greu a reușit, și a trecut la Valentin, respectiv Adrian. Băieții l-au ajutat și a ieșit la date cu Sabrina, care știa că vor merge la o acțiune caritabilă care implică animăluțe.

Propunerea lui Perneș a venit într-un moment în care relația lor nu este așa cum se așteaptă tânărul. După ce s-au împăcat, Sabrina a fost toată numai zâmbet. Atunci, concurentul de la Mireasa sezon 5 a cunoscut o altă latură a ei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Leo, surpriză romantică pentru Anda. Doamna Dana, încântată de gestul fiului

Afectuoasă, Sabrina l-a luat prin surprindere cu atitudinea ei. Cei doi au trăit câteva zile superbe, până când tânăra s-a schimbat. Sau, cel puțin, asa crede Perneș, care și-o dorește pe Sabrina cea tandră și lipicioasă care a fost după împăcare. Mai multe zile la rând, băiatul i-a reproșat faptul că este distantă și ea i-a repetat că are nevoie de spațiu.

Sabrina a acceptat cererea în căsătorie

Într-un cadru de vis, pus la punct de Perneș, Sabrina a fost cerută în căsătorie. În emisia live din 4 mai a recunoscut că este fericită și a arătat mândră inelul cu piatră albastră.

În urmă cu o zi, cei doi au luat masa în natură, după ce s-au plimbat cu calul și Sabrina se afla în balansoar atunci când Perneș i-a propus să se căsătorească.

”Vai, aia e o harpă?!”, a zis Sabrina de cum au ajuns în zona în care trebuia să aibă loc cererea în căsătorie. Apoi, Perneș i-a dăruit un buchet uriaș de trandafiri, 237 la număr.

Cei doi îndrăgostiți au ciocnit și fata a fost foarte impresionată de harpă, așa că iubitul ei i-a propus să se apropie. A fost doar un mijloc prin care Perneș plănuia să-i pună marea întrebare, căci de acolo au luat o hârtie cu poezia completă.

De cum a terminat de citit, băiatul a îngenunchiat: ”Sabrina, vrei să fii soția mea?!”. ”Vaaaai, da. Vai, te mănânc, mamă îmi bate inima”, a răspuns ea.

În emisia live din 4 mai, Sabrina a zis că nu se aștepta pentru că a venit foarte rapid cererea în căsătorie.

Mireasa 2022, sezon 5. Ce a răspuns Nora când a fost întrebată ce părere are despre cuplul Leo-Anda... Mireasa 2021, sezon 4. Ana, mesaj emoționant de ziua lui Alexandru. Ce i-a transmis soțului său: „Fără alte cuvinte pomp...
Ultimele știri
x