Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana, dată afară din platoul Capriciile Iubirii, din cauza limbajului. Ce s-a întâmplat

Giovana și Elena de la Mireasa sezon 5 sunt deranjate de faptul că nu vor mai primi pachete din afara casei după ce Valentin a încălcat regulamentul și concurenții au votat această sancțiune.

colaj de imagini cu valentin, giovana si sese de la mireasa sezon 5 Galerie
Giovana și Elena de la Mireasa sezon 5 sunt deranjate de faptul că nu vor mai primi pachete din afara casei după ce Valentin a încălcat regulamentul și concurenții au votat această sancțiune. | Antena 1

În platoul Mireasa Capriciile Iubirii, Giovana, Elena, Sese și, de cealaltă parte, Alina și Valentin s-au certat.

După ce Giovana l-a criticat pe Valentin, Alina i-a amintit că și ea a făcut o mulțime de lucruri care au încălcat regulamentul.

”Ce contează, oricum a doua zi am ieșit. De ce nu m-ați sancționat atunci?!”, a zis Giovana când i s-a amintit că și-a expus în mod intenționat colegii la COVID-19, atunci când a ieșit din izolare și a venit la petrecere.

Atunci întreaga casă a fost sancționată cu 600 lei din bugetul comun. Totuși, deși s-au enumerat mai multe încălcări ale regulamentului făcute de Giovana, tânăra nu a putut trece peste faptul că nu va mai primi nimic din afara casei timp de 10 zile.

Nervoasă, la fel ca Elena, aceasta a ajuns să se certe cu Valentin și Alina. ”Lui Vali îi place situația, ce poate să zică?”, a spus Giovana și Valentin a confirmat: ”E ok, mie îmi convine”, a zis el ironic.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ce a publicat Inimioara la scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa pentru a doua oară

Giovana a fost dată afară din platoul Mireasa - Capriciile Iubirii

Alina nu a fost la fel de calmă: ”Știi ceva, Giovana, față de Valentin tu ai luat mult mai multe amenzi. Când ai dormit și ai luat două milioane pentru că ala voiai tu, în al doilea rând, când ai intrat în baie și toată lumea a suferit pentru tine. În al treilea rând, ultima.”

Giovana a replicat faptul că Vali a luat o mulțime de amenzi. ”Închide-ți gura”, a plusat Alina. Atunci iubita lui Sese s-a enervat și mai tare: ”Dacă eram afară nu mai comentai atâta.”

”Ce făceai afară?! Ești șmecheră așa în amenințări.”, a mai spus iubita lui Valentin.

”Taci, mă, moldoveancă... ai clanța mare, dacă eram afară... (...) îi tai și gâtul, dacă se poate.”, a spus Giovana, vizibil supărată. În acel moment, Gabriela Cristea a rugat-o să aibă grijă la limbajul folosit.

”Nu mă interesează, cu unii se fac diferențe și cu unii nu, da? (...) Să-mi dea și mie sancțiuni.”, a mai adăugat concurenta. Ea a fost rugată să părăsească platoul și Sese a însoțit-o.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce a publicat Inimioara la scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa pentru a doua oară ... Mireasa 2022, sezon 5. De ce a ales Sabrina ca ușile să fie închise drept pedeapsă pentru că Vali a încălcat regulamentu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x