Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce a publicat Inimioara la scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa pentru a doua oară 

La scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa, Inimioara s-a fotografiat în oglindă, cu un zâmbet larg pe buze. Fanii au fost încântați să o vadă în asemenea ipostază pe fosta concurentă de la Mireasa.

Colaj cu Inimioara la Mireasa Galerie
Inimioara a publicat o imagine cu ea zâmbind, la scurt timp după e a părăsit casa Mireasa | Antena 1

La puțin timp după ce a părăsit casa Mireasa ca urmare a deciziei lui Adrian, Inimioara a publicat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea purtând un maiou roșu și blugi. Imaginea cu zâmbetul pe buze i-a încântat pe fani.

„Așa te vreau, cu zâmbet”, „Păstrează în inimă momentele frumoase, învaţă din lecţiile primite, preţuieşte ceea ce ai, deschide-ţi cugetul spre tot ce e nou , iubeşte şi apreciază sincer şi zâmbeşte-le tuturor celor care îţi sunt aproape!”, „Ești foarte frumoasă”, „Capul sus! Viața merge înainte!” sunt câteva dintre comentariile primate de Inimioara în dreptul fotografiei.

Cum s-a fotografiat Inimioara, la scurt timp după ce a părăsit casa Mireasa pentru a doua oară

Inimioara a părăsit pentru a doua oară casa Mireasa. Tânăra a revenit în competiția sezonului 5, după ce i-a trimis o scrisoare lui Adrian. Concurentul a chemat-o pe Inimioara înapoi în competiție, dar la scurt timp a decis că vrea să încheie cunoașterea cu tânăra.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Inimioara spune că Sebastian a avut un comportament neadecvat față de ea. Ce spune el

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Inimioara a aflat din live că Adrian nu vrea să o cunoască

Adrian a decis să pună punct cunoașterii cu Inimioara la începutul lunii mai. S-a întâmplat chiar în live, fără să aibă o discuție cu tânăra.

„Adrian, îți dorești să continui cunoașterea cu Inimioara?”,a fost întrebarea adresată de Gabriela Cristea.

„Nu”, a fost răspunsul extrem de scurt al concurentului.

„Inimioara, îmi imaginez că nu e tocmai ceea ce îți doreai să auzi. Dar nu e un capăt de lume, Inimioara”, a zis prezentatoarea show-ului de la Antena 1.

„Aș fi preferat să îmi spună înainte, să mă anunțe și pe mine. Ieri a zis că vrea să continuăm, ce s-a întâmplat de ieri până azi?! Eu chiar mi-am dat interesul să continuăm această cunoaștere”, a zis concurenta cu lacrimi în ochi, vizibil îndurerată de decizia lui Adrian.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Inimioara și Sebastian au pus punct cunoașterii. Care ar fi fost motivul

„Nu poți să obligi pe cineva să te iubească. E dureros ce ți se întâmplă. Dar e cinstit, decât să mergi mai departe cu cineva doar de dragul de-a nu te face să plângi. Dar mai bine că știi ce ai de făcut de acum înainte. Mi se pare mult mai cinstit”, a zis Gabriela Cristea.

Astfel, Inimioara a părăsit competiția după gala de pe 7 mai 2022.

Inimioaa s-a născut pe 7 iulie 1995, la Focșani. A copilărit la Soveja și ulterior, după ce au divorțat părinții, s-a mutat la Focșani, cu mama si cei doi frați. Mai are o sora Violeta, 29 de ani, și un frate, Emanuel, 15 ani. Se înțelege foarte bine cu cei doi frati.

Inimioara se consideră o persoană timidă, rușinoasă, nu-i place sa intre in conflicte. Își dorește foarte mult copii, mulți, câti o vrea Dumnezeu. De foarte mult timp se gândește la nuntă, la un soț.

Mireasa 2022, sezonul 5. Leo, tensionat în prezența Andei. Ce s-a întâmplat cu concurentul... Mireasa 2022, sezon 5. Giovana, dată afară din platoul Capriciile Iubirii, din cauza limbajului. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x