Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Nora, reacție neașteptată după ce un susținător i-a spus că pozele cu ea și Robert ar fi fost văzute de Leo

Nora a avut o reacție neașteptată în timpul live-ului cu Cosmin, fostul concurent din sezonul 5 Mireasa, după ce un susținător că pozele cu ea și Robert le-ar fi fost arătate doamnei Dana și lui Leo în cadrul show-ului matrimonial.

colaj cu nora, leo și doamna dana Galerie
Nora a avut o reacție neașteptată în timpul live-ului cu Cosmin, fostul concurent din sezonul 5 Mireasa | Antena 1

Povestea de dragoste dintre Nora și Leo a fost apreciată de foarte mulți fani ai show-ului Mireasa. Tânără a făcut multe sacrificii de dragul iubirii în casa Mireasa, la fel și fostul său iubit, însă nici măcar acest lucru nu le-a întârit relația.

Fosta concurentă a părăsit competiția din cauza unor probleme de sănătate, iar cuplul său cu Leo s-a destrămat. Între timp, concurentul din sezonul 5 al show-ului matrimonial și-a găsit fericirea în brațele altei femei din casa Mireasa, Anda fiind cel care l-a cucerit după despărțirea de Nora.

Și Nora pare că radiază de fericire de când a plecat din emsiiune. Aceasta este mereu cu zâmbetul pe buze pe rețelele sociale, locul în care își ține la curent comunitatea de prieteni cu cele mai importante evenimente din viața sa.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Ana, mesaj emoționant de ziua lui Alexandru. Ce i-a transmis soțului său: „Fără alte cuvinte pompoase”

De ziua tinerei, susținătorii săi au avut parte de o surpriză neașteptată după ce Nora s-a lăsat fografiată în ipostaze apropiate cu Robert. Speculațiile despre legătura dintre cei doi nu au întârziat să apară.

Cum a reacționat Nora când a aflat că Leo și doamna Dana ar fi văzut pozele cu ea și Robert

Nora a legat o relație de prietenie cu toți concurenții din sezonul 5 Mireasa, motiv pentru care face des live-uri alături de ei pe platforma TikTok. În urmă cu puțin timp, tânăra a făcut o ședință live alături de Cosmin, unde au răspuns împreună curiozităților oamenilor din mediul online.

În timpul transmisiei în direct, fosta concurentă a primit o informație neașteptată. Un susținător i-a spus că doamna Dana și Leo ar fi primit pozele cu ea și Robert în casa Mireasa.

„Ia stai, că e interesant. Zice cineva că au primit Nora și Dana poze cu Robert și Nora. Se uită Leo, era un pic nervos”, a spus Cosmin după ce a citit mesajul de pe live.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ce mesaj a transmis Nora pe Internet după vizita lui Robert. În ce ipostază apropiată s-au fotografiat

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nora a avut o reacție neașteptată atunci când a auzit această veste, spunând că nu este adevărat.

„Nu cred. Hai, mă”, a spus tânăra, vizibil deranjată de informația primită.

Ce a spus Nora când l-a văzut pe Robert la petrecerea de ziua ei

Prezența tânărului a emoționat-o foarte tare pe fosta concurentă a show-ului matrimonial, care nu se aștepta nicio secundă la o astfel de surpriză din partea lui.

„Ia vedeți cine e aici! M-a mințit, a zis că nu vine, că are probleme. A venit Brașovul la mine. Deci nu cred! Deci m-a mințit, m-a ținut că nu vine. Ia uitați, că a venit! M-a mințit în ultimul hal. să nu îl mai credeți pe Robert dacă că zice ceva. E un băiat minunat!”, a spus Nora în timpul transmisiei în direct.

„Ce faci?Hai, te ia plânsul acum. Nu te așteptai să vin, nu? Hai, fă live-ul și vorbim după. (...) Cum să crezi că nu vin? Păi te lăsam singură de ziua ta?”, a întrebat-o Robert.

Mireasa 2022, sezon 5. Leo, surpriză romantică pentru Anda. Doamna Dana, încântată de gestul fiului... Mireasa 2022, sezon 5. Familiile Sabrinei și lui Perneș, reacție după ce s-au logodit. Ce mesaje au primit de acasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x