Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Părinții Elenei și-au spus părerea despre Adrian. Ce a zis mama despre pretendentul fiicei

Elena de la Mireasa sezon 5 a discutat cu părinții săi în emisia live Mireasa Capriciile Iubirii din 9 mai. Concurenta a aflat părerea lor despre Adrian, pretendentul ei.

adrian si elena de la mireasa sezon 5 la mireasa capriciile iubirii Galerie
Elena de la Mireasa sezon 5 a discutat cu părinții săi în emisia live Mireasa Capriciile Iubirii din 9 mai. Concurenta a aflat părerea lor despre Adrian, pretendentul ei. | Antena 1

Într-o discuție cu Adrian, Elena de la Mireasa sezon 5 i-a spus că părinții ei nu au fost de acord cu venirea ei în show-ul matrimonial.

”La început oscilam așa, pe urmă am zis să fie și ea mulțumită, să nu zică... Este o emisiune interesantă, nu pot să zic nimic de ea. Depinde acum de situație, de oameni.”, a zis tatăl fetei.

Ce părere au părinții Elenei despre Adrian de la Mireasa sezon 5

Domnul Ion, tatăl Elenei, a subliniat faptul că nu trebuie să-l plac el pe Adrian, ci că decizia fetei contează.

”Nu trebuie să-mi placă mie de Adrian. Dacă vrea să treacă pe la noi îl așteptăm cu plăcere. Oricine vine la noi este primit. Eu pe ea o aștept cel mai repede, ea e totul pentru noi. Îmi place emisiunea și cum este realizată, dar nu pot să găsești toți oamenii să fie la fel.”, a zis domnul Ion, tatăl Elenei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Mama Sabrinei a întrebat-o în live dacă îl iubește pe Perneș. Ce a răspuns

Domnul Ion a fost întrebat ce meserie a avut și el a răspuns: ”Eu am avut mai multe meserii că mi-au plăcut mai multe, am fost și inginer, am fost și la SNSPA. Am făcut mai multe lucruri în viață. Politician, dar mi-am dat seama că politica pentru mine... în politică nu poți fii om corect”.

De cealaltă parte, doamna Ioana, mama fetei, a dat de înțeles că Elena are nevoie de un bărbat matur alături.

”Nu pot să zic nimic deocamdată de Adrian. Nu e vorba de frumos, de urât, dar Elena e mai matură, mai... Să nu rămână dezamăgit. Elena știe ea pe ce drum să meargă, avem toată încrederea în ea.”, a spus și doamna Ioana, mama concurentei de la Mireasa sezon 5.

Mireasa 2022, sezon 5. Mama Sabrinei a întrebat-o în live dacă îl iubește pe Perneș. Ce a răspuns... Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda au avut un date la mare. Ce s-a întâmplat între cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x