Căutare Live

Mireasa 2022, sezon 5. Prima imagine cu doamna Dana după ce ea, Leo și Anda au fost eliminați. Cum a fost pozată

Doamna Dana, Leo și Anda au fost eliminați de la Mireasa în Gala din 2 iulie 2022. Tinerii au fost veseli că au părăsit competiția, însă nu a fost o bucurie pentru doamna Dana.

Doamna Dana, Leo și Anda au fost eliminați de la Mireasa în Gala din 2 iulie 2022. Tinerii au fost veseli că au părăsit competiția, însă nu a fost o bucurie pentru doamna Dana.

Antena 1

Doamna Dana își dorea să rămână până la final și în testimonialul realizat înainte să părăsească competiția, ea a subliniat faptul că ar fi reușit dacă și Leo, respectiv Anda, ar fi luptat alături de ea.

De când au părăsit casa Mireasa, cei trei nu au fost activi pe rețelele sociale și fanii s-au întrebat ce se întâmplă cu ei. Iată că Ruxi, fiica doamnei Dana, a dezvăluit ce face mama lui Leo.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Nora, nouă apariție la TV. Ce diagnostic i-a pus medicul după criza avută în casă

Cum a fost pozată doamna Dana după eliminarea de la Mireasa sezon 5

Ruxi a pozat-o pe doamna Dana la coafor, când se pregătea să aibă parte de o nouă tunsoare.

Fotografia o arată pe doamna Dana în fata oglinzii, în timp ce stilistul se ocupă de noul său look. Nu este clar cum arată acum mama lui Leo, însă aceasta se lasă răsfățată după cele cinci luni petrecute în competiția Mireasa sezon 5.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Leo și Anda, ceartă dură. Fiul doamnei Dana a folosit cuvinte dure în conflictul cu logodnica lui

Cine sunt doamna Dana și Leo, foștii concurenți de la Mireasa sezon 5

Când a intrat în casa Mireasa, Leo a dezvăluit că este din județul Ilfov. El spunea că locuiește în Pipera Voluntari împreună cu familia.

El are o soră mai mică, care a participat și ea la Mireasa, Ruxi Anghel. Se înțeleg foarte bine și se iubesc enorm.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Larisa a taxat-o pe doamna Dana. Ce remarcă a deranjat-o atunci când a intervenit telefonic

Leo este student la drept, dar are și licența de bucătar. Nu vrea să facă o meserie din asta, este doar o pasiune.

La acel moment, el sublinia că are o relație foarte bună cu familia, mai ales cu mama, pe care o consideră cea mai bună prietenă deoarece “este foarte open mind”.

Anghel Daniela are 46 ani și este născută în București. Provine dintr-o familie de machedoni și are trei surori. Este căsătorită de 25 de ani cu tatăl copiilor, care este român.

Mireasa 2022, sezonul 5. Reproșurile Giovanei pentru Sese au curs fără oprire. Ce i-a spus concurenta logodnicului ei... Mireasa 2022, sezonul 5. Valentin și Alina, avalanșă de reproșuri, după o ceartă zdravănă. Cu ce perspectivă a venit psi...
Ultimele știri
x