Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Răzvan, încântat de Alisia: ”Suntem într-o cunoaștere”

Larisa nu pare prea încântată de sosirea Alisei, cea care s-a arătat interesată de Răzvan. Ea le-a urat totuși succes tinerilor care au declarat că sunt într-o cunoaștere.

alisia si razvan de la mireasa sezon 5 Galerie
Larisa nu pare prea încântată de sosirea Alisei, cea care s-a arătat interesată de Răzvan. Ea le-a urat totuși succes tinerilor care au declarat că sunt într-o cunoaștere. | Antena 1

Încă de la intrarea Alisiei în casă, în livingul băieților Larisa a fost foarte vocală. La fel și restul concurentelor după ce au aflat că noua lor colegă este interesată de Răzvan.

Mai târziu, în timp ce băiatul o ajuta pe Alisia să se acomodeze, Larisa, Perneș și Sabrina discutau despre faptul că relația lor se va schimba și că nu vor mai sta împreună.

Discuția s-a mutat pe terasă și când a ieșit, Răzvan a lăsat loc de interpretări atunci când Sabrina l-a întrebat cu cine va merge la hotel dacă va câștiga task-ul Cabinei telefonice. El se referea la Alisia, însă cei trei au înțeles că este vorba despre Larisa.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Primele probleme în cuplul Yana-Andrei? De ce concurenta i-a zis să ”nu ridice tonul”

Răzvan de la Mireasa sezon 5, între Alisia și Larisa?

Sabrina a explicat de ce era atât de sigură de faptul că Răzvan nu-i va da atenției Alisiei.

”Am crezut că o place foarte mult pe Larisa și că, indiferent de ce fată va intra, el nu va fi interesat”, a zis Sabrina. ”Le urăm baftă”, a spus Larisa despre o posibilă relație între Răzvan și Alisia.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cine a câștigat proba Cabinei telefonice. S-au dus lupte grele

Concurentul a replicat faptul că Larisa l-a respins și că era normal să fie deschis către Alisia. ”Totul depinde de el”, a zis noua concurentă atunci când a fost întrebată dacă va fi deranjată de glumele Larisei în legătură cu Răzvan.

”Foarte frumos a fost la date. Suntem într-o cunoaștere”, au spus cei doi despre date-ul de la care s-au întors.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Primele probleme în cuplul Yana-Andrei? De ce concurenta i-a zis să ”nu ridice tonul”... Mireasa 2022, sezon 5. Yana îl încurajează pe Andrei să renunțe la ea. Doamna Mioara crede că fata are pe altcineva...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x