Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina, victima abuzului domestic. A povestit cu lux de amănunte situațiile care au traumatizat-o

Sabrina i-a povestit Alinei că a fost victima violenței domestice în ambele relații serioase pe care le-a avut. Perneș, iubitul ei de la Mireasa sezon 5, nu a insistat să afle mai multe despre acest subiect pentru a nu o pune pe Sabrina într-o situație neplăcută.

sabrina de la mireasa seon 5 cu cercei rotunzi si ochelari Galerie
Sabrina i-a povestit Alinei că a fost victima violenței domestice în ambele relații serioase pe care le-a avut | Antena 1

Sabrina a povestit că, în nenumărate rânduri, a fost victima violenței domestice și că fostul ei iubit a aruncat și cu toporul după ea.

”Aveam poze și i le-am arătat lui tata. A început să plângă. Că de ce nu i-am zis... Că de ce nu știu ce... Nu am zis nimănui. Știau prietenii mei, dar după ce a trecut ziua mea le-am zis. Toate s-au întâmplat anul trecut. Cred că înainte de ziua mea, să zic o săptămână, două... cred că s-a întâmplat cea mai nașpa fază.

Și nu era prima oară oricum când treceam prin asta. Am mai trecut și în relația aia de patru ani. Am zis că nu o să mai pățesc așa ceva și uite că am pățit iar. Și apoi ne-am împăcat.

De asta am eu o problemă cu oamenii care urmă și din astea, că mă ia groaza. Mama încă nu cred că știe. N-ai cum să zici lucrurile astea părinților. Tata tot încerca să înțeleagă ce nu merge...”, a zis Sabrina.

Când a decis Sabrina să se îndepărteze de iubitul violent

Tânăra a recunoscut că s-a întors la fostul iubit, în ciuda faptului că era violent, și că nu a spus nimănui. Asta pentru că prietenii și familia nu ar fi fost de acord. Însă curând a avut loc o întâmplare care a făcut-o să realizeze că această relație trebuie să ajungă la sfârșit.

”Am plecat în Italia cred că după vreo două luni, ne-am dus în vacanță. Ce am avut acolo, show din ala de am zis că... M-a încuiat în afara camerei, nu m-a lăsat să mi intru și din astea. Scandal mare și acolo. Mi-am dat seama că nu e ok.

Aveam telefonul în cameră la hotel, eu eram jos fumam. Avusesem o discuție acolo jos și el era nervos. Și a urcat în cameră. Eu am rămas să mai fumez o țigară, să mă calmez și să nu dau curs discuției pentru că nu ducea nicăieri.

Când vin în cameră nu m-a lăsat, că pleacă, că nu știu ce. Mamă, și când am intrat... oribil. Faza e că după ce se întâmpla, zicea ”n-am făcut nimic... din cauza ta, dacă tu nu făceai aia eu nu făceam așa”.

Eu proastă, tot acceptat. Dar acolo mi-am dat seama că nu e ok situația, că nu s-a schimbat. Dar am continuat. Nu ziceam că se întâmplat show-uri din astea”, a mai povestit Sabrina.

Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș și Sabrina formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat... Mireasa 2022, sezonul 5. Giovana și Sese, sub lupa celor din casă. Sora concurentului a intervenit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x