Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Schimb de replici între doamna Dana și mama Norei. Fata nu s-a mai abținut și a ripostat

Mama Norei nu a mai rezistat și a intervenit telefonic pentru a o apăra pe fiica sa. Ea a fost deranjată de jignirile repetate aduse de doamna Dana la adresa iubitei lui Leo.

colaj de imagini cu nora si dana cand se cearta Galerie
Mama Norei nu a mai rezistat și a intervenit telefonic pentru a o apăra pe fiica sa. Ea a fost deranjată de jignirile repetate aduse de doamna Dana la adresa iubitei lui Leo. | Antena 1

Doamna Leo a intervenit plângând și a rugat-o pe mama lui Leo să nu-i mai jignească copilul.

”Atâta rugăminte am, să termine jignirile la adresa copilului meu. Dar ce a făcut copilul meu, le-a furat ceva? Că o iubește... Vă rog să fiți o mamă care să puneți stop acestui lucru.”, a zis doamna Eniko în lacrimi.

Nora a revenit în platoul emisiunii și a început să plângă atunci când și-a auzit mama. Și restul fetelor s-au emoționat până la lacrimi.

”Nu mai pot, ieși, te rog, dacă mă iubești. Nu mai pot, Nora, să mai văd aceste jigniri la adresa ta. Ce rău ai făcut că ești denigrată în ultimul hal. Dacă mă iubești, ieși, chiar cu riscul de a rupe contractul.”, a mai adăugat mama Norei în timp ce plângea foarte tare. ”Vă rog să o opriți pe femeia asta. Are o răutate în ea de nedescris”, a mai spus doamna Eniko.

Aceasta a mai rugat-o pe Nora să renunțe la extensii pentru că în afara casei ar fi judecată din această cauză.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Leo i-a spus Norei ce are pe suflet, iar doamna Dana s-a enervat că nu i s-a destăinuit ei

Schimb de replici între doamna Dana și doamna Eniko

”Asumați-vă ce ați făcut. Nu vă mai victimizați. Nu te mai victimiza, ieși din relație”, a replicat doamna Dana când i-a răspuns mamei Norei și concurenta s-a enervat: ”Ciocu”, a zis ea și i-a spus soacrei că nu-i permite să vorbească așa cu mama ei.

În prima pauză de publicitate de după discuția tensionată, Leo și Nora au avut o discuție. Este motivul pentru care nu au fost prezenți la următoarele materiale. Nora s-a retras în dormitorul fetelor, Leo a mers pe terasă, la fel și doamna Dana.

Se pare că cei doi tineri s-au despărțit.

Nora și Leo s-au despărțit. Ea vrea să plece din casa Mireasa

Câteva minute mai târziu, Nora plângea în dormitor și Leo în cealaltă parte a casei. Fata și-a exprimat dorința să părăsească casa Mireasa.

”Vă rog frumos, îmi doresc să plec acasă. Dacă nu, ies afara. Vreau să plec, dacă nu, mă duc eu și plec pe poartă. Ne-am despărțit. Atâta rugăminte am. Nu e vorba de despărțire, ci de sănătatea mea”, a zis Nora.

Simona Gherghe a rugat-o să aștepte un sfert de oră și după să vorbească cu staff-ul emisiunii.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Leo i-a spus Norei ce are pe suflet, iar doamna Dana s-a enervat că nu i s-a destăinuit ei... Mireasa 2022, sezon 5. Andrei a recunoscut că e interesat de Sabrina: ”Mi-am dat seama că îmi place de ea”. Reacția ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x