Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Sese, certat de mama Giovanei. Doamnei Camelia nu i-a plăcut cum i-a răspuns concurentul

Mama Giovanei a intervenit telefonic pentru a îl certa pe Sese, despre care consideră că are o atitudine greșită în raport cu fiica sa.

giovana si sese de la mireasa in platoul emisiunii
Mama Giovanei a intervenit telefonic pentru a îl certa pe Sese, despre care consideră că are o atitudine greșită în raport cu fiica sa. | Antena 1

”Nu fac prea bine. Nu îmi place atitudinea lui Sese. Nu îmi place că tot o acuză pe Giovana de lucruri pe care le face el. În loc să-și ceară scuze, atâta lungește scandalul. În primul rând, cel mai mult mă deranjează că i-a spus Giovanei într-un live că îi place sucul, dar văd că el sâmbătă de sâmbătă este beat la fiecare petrecere.

Ce ai de spus, Sese? De ce ai abuzat-o pe Giovana? Tu știi din ce relație a ieșit ea?! Nu știi?? Ce răspuns e ăsta?! Vezi că eu nu sunt Giovana să mă iei pe mine peste picior.”, a zis mama Giovanei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sese și Giovana au încălcat regulamentul după ce băiatul a intrat peste ea în cabina de duș

Doamna Camelia, nemulțumită de felul cum Sese i-a vorbit

Sese a asigurat-o pe doamna Camelia că nu o ia peste picior și că i-a fost alături iubitei sale. De asemenea, doamna Camelia l-a mai întrebat de ce bea dacă are această atitudine.

”La fiecare scandal, în loc să-și ceri scuze, o acuzi pe Giovana. Știi că faci ravagii când bei, nu mai bea. Nu vreau să mai văd o sâmbătă când ești beat. Nici măcar un pahar.”, a mai adăugat mama concurentei.

”Nu fac ce vreți dumneavostră, e treaba mea.”, a replicat Sese. Doamna Camelia l-a certat pentru că a tras de fiica sa și i-a criticat atitudinea.

Sese, acuzat de violență

În ediția din 3 mai 2022 a fost citit un mesaj care ar fi trimis de fosta logodnică a lui Sese. Aceasta îl acuză de violență și că este un împătimit al jocurilor de noroc.

”Bună ziua. Sunt fosta logodnică a lui Seserman, vreau să ajungă mesajul la staff și la Giovana. Seserman m-a bătut de multe ori din vina alcoolului, devine foarte agresiv. Eu locuiam în Italia și lucram și îi trimiteam bani pentru a face școala de șoferi, iar el îi cheltuia la jocurile de noroc.

Am rupt logodna cu el deoarece a cheltuit și banii pentru nuntă. Familia lui știe foarte bine și sora lui, chiar ea m-a salvat o dată din mâinile lui. Este agresiv și mincinos”, ar fi mesajul trimis de fosta logodnică a lui Sese.

Iubitul Giovanei a afirmat că a povestit încă de la începutul emisiunii că fosta lui iubită lucra în Italia. ”Nu joc la jocuri de noroc, singura chestie care e mai pun un bilet la pariuri. Nu am bătut pe nimeni, poate să intre tata, mama.”, a explicat Sese.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa 2022, sezon 5. Sese și Giovana au încălcat regulamentul după ce băiatul a intrat peste ea în cabina de duș... Mireasa 2022, sezon 5. Ce a răspuns Nora când a fost întrebată ce părere are despre cuplul Leo-Anda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x