Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina a primit un apel telefonic de la fratele său. Ce mesaj i-a transmis Vasilică lui Valentin

Alina a primit un apel telefonic de la fratele său în cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii. Iată ce au discutat cei doi și ce mesaj i-a transmis Vasilică lui Valentin, viitorului său cumnat.

Alina și Valentin la Mireasa - Capriciile Iubirii Galerie
Alina a primit un apel telefonic de la fratele său în cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii | Antena 1

Alina și Valentin au fost invitați în platoul Mireasa - Capriciile Iubirii după ce au avut parte de un moment de intimitate depare de luminile camerelor. Concurentul a câștigat cel mai recent task, motiv pentru care a fost recompensat cu o noapte la hotel alături de iubita lui.

Cei doi au avut parte de o primă seară romantică împreună, care pare că le-a sudat și mai mult relația din casa Mireasa. La scurt timp de la cele întâmplate, Alina a avut parte de o surpriză uriașă la televizor.

Tânăra a primit un apel telefonic din partea fratelui său, Vasilică, care a încurajat-o să câștige cât mai multe task-uri pentru a petrece mai mult timp alături de Valentin. De asemenea, bărbatul a spus în glumă că spera ca tatăl său să nu fi văzut imaginile cu sora sa de la hotel.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Elena a dezvăluit dacă mai este interesată de o cunoaștere cu Aron: „Nu pot să dau timpul înapoi”

„În primul rând, să aibă grijă cu task-urile. Să le câștige, pai au venit acolo să piardă? Sor-mea e mereu câștigătoare, nu are cum să le piardă”, i-a transmis Vasilică surorii sale.

„Așa o să fac, dar tata tot de părerea asta e?”, l-a întrebat Alina, vizibil amuzată.

„Nu știu, nu-l am pe tata lângă. Eu sper că nu a văzut tatăl meu”, i-a răspuns bărbatul în glumă.

Ce a rugat-o Vasilică pe sora ei

În cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii de la Antena Stars, fratele Alinei a ținut neapărat să lămurească unele lucruri cu sora sa. Aceasta i-a dezvăluit că nu este cazul să mai povestească despre fosta lui relație la televizor, ci ar trebui să discute doar despre subiectele care o privesc pe ea.

„Aș vrea să-i mai transmit un mesaj surorii mele. Alinuța, uite, eu mă uitam la transmisiile tale pe Internet și a văzut acolo o fază care m-a supărat foarte mult. Și anume, că discuți despre fosta mea relație. Uite, Badea are o rugăminte la tine, nu atinge subiectele mele și viața mea, las-o acolo, că nu sunt eu la Mireasa, tu ești”, i-a mărturisit fratele său, vizibil deranjat de gestul Alinei.

„Bine, îi povesteam și eu lui Valentin”, i-a răspuns concurenta.

„Nu trebuie să povestești, ți-am explicat o treabă. Tot ce discuți tu este pe Internet. Mai vii acasă și discutăm”, a mai adăugat el.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ce mesaj a transmis Nora pe Internet după vizita lui Robert. În ce ipostază apropiată s-au fotografiat

Gabriela Cristea nu s-a putut abține și l-a întrebat pe Vasilică dacă are un mesaj și pentru Valentin, viitorul său cumnat.

Fratele Alinei a dezvăluit că va discuta cu Valentin atunci când se vor întâlni: „Prefer să discut cu el face to face, să stăm la o cafea cu sora, poate găsesc și eu o fată aici să ieșim toți patru la o cafea. (...) Nu mă înțelegeți greșit.”

Mireasa 2022, sezonul 5. Alina, discuții cu fetele după noaptea cu Valentin. Ce le-a povestit... Mireasa 2022, sezonul 5. Leo și Anda s-au sărutat. Cei doi s-au declarat un cuplu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x