Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Aron și-a făcut bunica să plângă. Ce i-a reproșat doamnei Elena

Aron s-a aprins după ce bunica Elena i-a povestit lui Sese ce au ei acasă și cum a fost crescut Aron. Băiatul a început să spună că aceasta nu trebuie să-și dea cu părerea despre nimeni și că nu trebuie să intre în discuții care nu o privesc.

Mireasa 2022, sezonul 5. Aron și-a făcut bunica să plângă. Ce i-a reproșat doamnei Elena Galerie
Aron și-a făcut bunica să plângă | Antena 1

Aron a spus că vrea să plece acasă pentru că și dacă intră fete noi, el nu-și poate forma o relație din cauza părerilor pe care bunica Elena și le exprimă. Băiatul a spus din nou în emisiunea live că vrea să plece acasă pentru că nu mai poate ține piept tuturor ca să o apere pe bunica sa.

Aron și-a făcut bunica să plângă

Aron a fost deranjat de faptul că bunica Elena s-a lăudat cu ce au ei acasă. Băiatul s-a supărat că bunica Elena nu a spus că el a mucit pentru ceea ce are și că nu este decât meritul familiei sale. Aron consideră că nu a fost crescut în puf.

Doamna Eleonora spune că problema este între cei doi. Sese crede și el că Aron s-a aprins prea repede, iar bunica Elena s-a supărat și ea. Doamna Elena s-a supărat tare, a plâns, iar Simona Gherghe a încercat să o facă să se simtă mai bine.

Simona a încercat să medieze relația dintre cei doi și l-a rugat pe Aron să se bucure mai mult de familie.

Mama lui Aron, rugăminte în lacrimi pentru fiul ei

Mama lui Aron l-a sunat de ziua sa și l-a rugat să o tempereze pe bunica Elena. Acesta nu i-a dat cele mai bune vești concurentului de la Mireasa sezon 5.

Mama lui Aron i-a spus că tatăl lui nu se simte bine, din cauza unor probleme medicale.

”Mama... tati nu e prea bine la stomac. S-ar putea să facă o gastrită. S-au acumulat, mami. E o lună și. Te rog să evoluezi că te-a dat foarte mult înapoi chestia cu o lună. Ai vorbit vrute și nevrute, care nu ți-au făcut cinste nici ție, nici nouă. Te rog din suflet să faci treaba asta pentru noi, în primul rând, pentru că ne-a durut și susținătorii ți-i atragi tu, prin ceea ce faci și prin ceea ce vorbești. Trebuie să te uiți în ansamblu și să vezi anumite lucruri. Realizează, rememorează și ce ai făcut rău să nu mai faci. Știu că nu te interesează, dar și noi ce ne luăm la hate afară, nu poți să-ți imaginezi”, a zis mama lui Aron.

Atunci băiatul i-a recomandat să nu mai pună la suflet. ”Eu sunt convins că vă e greu, dar gândiți-vă că pentru mine e înzecită treaba.”, a încercat Aron să o încurajeze pe mama lui.

”Noi putem trece, cu ajutorul lui Dumnezeu, ți-am spus. Totul trebuie făcut cum trebuie, să nu mai calci strâmb. Spune-i lui buni să nu mai vorbească la adresa noastră, să se limiteze strict, fără bârfe, fără răutăți. Hai să fim mai buni, mai credincioși”, a mai adăugat mama lui Aron.

Atunci băiatul a replicat: ”Asta am tot încercat să-i spun, nu mai pot să repet același discurs de n ori. E femeie matură și capabilă să înțeleagă. Dacă nu vrea să înțeleagă, nu am ce să fac. O susțin doar într-o anumită măsură, mamă, pentru că nu pot să susțin ceva ce nu e concret și ce nu e adevărat. Știi destul de bine că nu pot să fac lucrul ăsta pentru că nu îmi stă în caracter. Eu nu pot să mă lupt cu morile de vânt”.

Mireasa 2022, sezon 5. Valentin a încercat să afle mai multe informații despre trecutul Alinei. Ce îl nemulțumește pe co... Mireasa 2022, sezonul 5. Leo a reacționat și a țipat la Nora. Ce a avut să-i reproșeze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x