Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce băiat a fost eliminat din competiție, în gala din 19 februarie 2022

Gala din 19 februarie 2022 a venit cu surprize pentru concurenții sezonului 5 Mireasa. Publicul a a avut de ales între a-l salva pe Andrei și a-l salva pe Sebastian, de la cursa pentru eliminare.

Sebasian și Andrei Galerie
Sebastian a părăsit competiția Mireasa | Antena 1

După ce Gabriela Cristea a dat stop vot, s-a aflat care dintre cei doi băieți: Sebastian și Andrei, păreăsește competiția. Publicul Mireasa a avut o săptămână la dispoziție pentru a vota pe mireasa.a1.ro, sau în aplicația Antenei 1.

Citește și: Mireasa sezonul 5, 5 februarie 2022. Larisa a avut un conflict cu Sebastian. Cum a decurs cina concurentei în casa băieților

Sebastian părăsește competiția Mireasa 2022

Fanii show-ului Mireasa au ales ca Sebastian să părăsească competiția:

„Andrei rămâne mai departe”, a spus Gabriela Cristea.

Sebastian a părăsit competiția cu zâmbetul pe buze ș l-a îmbrățișat pe rivalul său, Andrei.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Cum s-a acomodat Juliana și cum au întâmpinat-o băieții. Pe cine a ales pentru o întâlnire

„38,8 cu 61,3%. Cel care o să plece astăzi din casa Mireasa este Sebastian”, a spus Gabriela Cristea.

„Eu cred că merită un rând de aplauze. Și doamna Elvira de asemenea. Îți mulțumim că ai fost alături de noi în această călătorie, la Mireasa”, a spus Gabriela Cristea.

Sebastian a mulțumit și el pentru experiență și a părăsit competiția cu fruntea sus, sigur pe el că-și va găsi jumătatea.

Citește și: Mireasa Sezonul 5, 10 februarie 2022. Sebastian, cu gândul la Inimioara și Larisa!

Ce spunea Sebastian Dudasi la venirea lui în cas Mireasa

S-a născut pe 15 martie 1998, în Craiova. Este singur la părinți, a fost foarte rasfatat, este egoist, nu-i place sa împartă nimic cu nimeni.

Se mai considera o persoană dominatoare și fără mare încredere în ea, dar si un visitor. Îi place sa fie mereu în centrul atenției, să fie înconjurat de oameni, dar nu are prieteni, doar amici.

Cu părinții are o relație foarte buna, comunică mult, locuiesc împreună. Mama, Elena (45 ani) este asistent medical la spitalul din Craiova, dar este si medic psiholog. Tatăl, Ion-Dan (50 ani), lucrează în cadrul armatei. Părinții sunt foarte deschisi, l-au lăsat mereu să facă doar ceea ce a vrut el.

Își dorește să se căsătorească, să aibă o familie numeroasă. Îi plac brunetele pentru că i se par mai serioase, dar nu-l interesează foarte mult aspectul fizic. Vrea ca viitoarea iubită să aibă ceva în cap, să fie isteață.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum s-a acomodat Juliana și cum au întâmpinat-o băieții. Pe cine a ales pentru o întâlnire... Mireasa sezonul 5. Gabriela Cristea a anunțat o încălcare gravă a regulamentului. Ce au făcut mamele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x