Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum s-a acomodat Juliana și cum au întâmpinat-o băieții. Pe cine a ales pentru o întâlnire

Juliana s-a acomodat foarte bine în casa Mireasa. Tânăra de origine chineză în vârstă de 22 de ani a avut parte de o primire călduroasă.

Colaj cu Juliana Galerie
Juliana a luat cina cu băieții, în casa Mireasa | Antena 1

În gala Mireasa de pe 19 februarie 2022, fanii show-ului matrimonial au putut vedea primele impresii ale Julianei, după ce a ajuns în casa Mireasa. Frumoasa concurentă a fost întâmpinată de doamna Dana care i-a făcut turul casei. Apoi, fetele au ajutat-o cu bagajele și în cele din urmă, au început discuții despre cuplurile formate în cadrul sezonului 5 al show-ului.

Fetele au ținut să-i precizeze Julianei că Valentin, chiar dacă nu s-a declarat într-un cuplu cu Alina este actualmente într-o perioadă de cunosștere cu tânăra concurentă.

Alina și Sabrina au încpeut să facă glume despre Valentin, spunându-i Julianei că nu i-ar plăcea de el: „Are câini, are oi, nu se distrează”, a spus în glumă Sabrina despre Valentin.

Juliana le-a mărturisit fetelor că nu are cetățenie română și îi este dificil să călătorească în Europa, iar pentru a avea cetățenie trebuie să se mărite cu un român: „Mărită-te, dar nu numai pentru asta”, i-a spus Sabrina.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Fetele au primit un mesaj de la noul concurent. Băieții au cunoscut-o pe noua concurentă

Juliana a fost invitată la masă, în casa băieților. Cu ce băiat va avea o întâlnire

Ulterior, Juliana a avut parte de o cină în casa băieților, iar reacțiile au fost unele pozitive.

„Prezență wow din toate punctele de vedere”, a spus Cosmin

„Are multe de arătat și per total ne-a plăcut”, a spus Andrei.

„Mi-a atras atenția cel care este inginer, (n.r. Sebastian) îmbrăcat într-o cămașă, nu neapărat pentru o relație, dar pentru că aveam subiecte comune”, a spus Juliana.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina, victima abuzului domestic. A povestit cu lux de amănunte situațiile care au traumatizat-o

În cadrul Galei Juliana a fost pusă în situația de a alege un băiat pentru o întâlnire, iar tânăra l-a ales pe Cosmin.

„Cu mare drag”, a răspuns Cosmin, întrebat dacă își doreșt eo întâlnire cu tânăra.

Mireasa, sezon 4. Petrică și Ela, imagini din intimitate. Cum s-a lăsat fotografiată bruneta, într-un halat scurt, din s... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce băiat a fost eliminat din competiție, în gala din 19 februarie 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x