Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Dana a avut un nou moment în care nu și-a putut stăpâni lacrimile. Ce probleme a întâmpinat

Doamna Dana a fost extrem de tristă după ce a simțit că fiul său, Leo, a evitat-o. Mama lui Leo a găsit sprijin în Larisa, căreia i-a povestit despre dezamăgirile ei.

Colaj cu Doamna Dana și Leo Galerie
Doamna Dana a avut un nou moment în care nu și-a putut stăpâni lacrimile | Antena 1

Doamna Dana a fost surprinsă de camerele de filmat din casa Mireasa în timp ce plângea, pentru că Leo nu a venit să o vadă după ce a ieșit din izolarea Covid. Bunica Elena a remarcat că Leo nu a venit la doamna Dana, iar această remarcă i-a declanșat starea de tristețe a doamnei Dana.

„Am ajuns să-mi distrug sănătatea. Un copil străin te iubește (n.r. Larisa) și copilulului tău nu-i pasă. Crapă carnea pe mine”, a spus doamna Dana plângând, în prezența Larisei.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Leo a reacționat și a țipat la Nora. Ce a avut să-i reproșeze

Ce au declarat doamna Dana și Leo la Capriciile iubirii

În cadrul emisiunii Capriciile iubirii, doamna Dana și Leo au vorbit despre motivul pentru care femeia s-a simțit extrem de tristă.

„El nu vine niciodată să mă caute, sunt foarte multe. Buni aseară m-a răscolit un pic și m-a făcut să pic din picioare a sesizat că nu vine opilul meu nici să-mi spună noapte bună și am crezut că doar eu am văzut lucrurile astea”

Leo a spus că dacă nu e lipicios, asta nu înseamnă că nu-și iubește mama.

„Nu sunt nervos. Astea sunt niște chestii pe care nu aveam de unde să le știu. În majoritatea timpului când am avut Covid noi nu ne întâlneam la geamuri. Eu nu am ce să fac, interacțiunea nu poate veni numai din partea mea. Dacă nu sunt atât d elipicios, asta nu înseamnă că nu țin la ea”, a reacționat Leo.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Mama Norei, o nouă intervenție telefonică. De ce a intrat în direct

Cine sunt Leo și doamna Dana de la Mireasa

Leo are 23 ani, urmează să împlinească 24 în aprilie. Este din județul Ilfov, Pipera Voluntari, unde locuiește împreună cu familia. Are o soră mai mică, de 21 de ani care a participat și ea la Mireasa, Ruxi Anghel. Se înțeleg foarte bine și se iubesc enorm.

Leo este student la drept, dar are și licența de bucatar. Nu vrea să facă o meserie din asta, este doar o pasiune.

Ultima relație a durat 3 ani și a fost cea mai lungă. S-au despărțit de aproape un an. Nu mai țin legătura. Spune că s-a răcit relația dintre ei pentru ca nu îi oferea suport moral, nu era afectuoasă.

El vine însoțit de doamna Dana, mama lui. Anghel Daniela are 46 ani și este născută în București. Provine dintr-o familie de machedoni și are trei surori. Este casatorita de 25 de ani cu tatăl copiilor, care este roman.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cine sunt concurenții care părăsesc competiția Mireasa. Ce au votat telespectatorii... Mireasa 2022, sezonul 5. Cine sunt și cum arată noii concurenți care intră în casa Mireasa, în Gala de pe 2 aprilie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x