Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a explicat Yana pozele și videoclipurile din mediul online

Yana s-a mai liniștit după valul de acuzații care au venit la adresa ei. Fata a stat de vorbă cu iubitul ei și a încercat să explice mai mult din viața ei de afară.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a explicat Yana pozele și videoclipurile din mediul online Galerie
Cum a explicat Yana pozele și videoclipurile din mediul online | Antena 1

După ce a fost acuzată că este partenera bărbaților cu bani și că merge cu aceștia în vacanță, Yana a încercat să se îndepărteze de Andrei ca să nu-i facă rău. Cu toate acestea, când și-a dat seama care sunt sentimentele reale ale partenerului ei, Yana a revenit la gânduri mai bune.

Cum a explicat Yana pozele și videoclipurile din mediul online

Băiatul doamnei Mioara a încercat să stea de vorbă cu iubita sa și să înțeleagă care este viața ei de afară. Cei doi au stat liniștiți pe terasă și au discutat în liniște.

Yana a spus că atunci când oamenii care nu o cunosc o întreabă cu ce se ocupă, din cauza răutăților lor, de cele mai multe ori ajunge să le spună că este escortă, doar ca să le închidă gura. Fetei nu-i pasă de ce cred oamenii despre ea, mai ales dacă nu sunt persoane apropiate de ea, oameni la care ține.

După toate acestea cuvinte, Andrei a privit-o lung pe Yana și i-a spus că o iubește. Băiatul doamnei Mioara a declarat că are sentimente pentru tânăra din Republica Moldova și că vrea să aibă o relație serioasă cu ea, chiar dacă cei din familia lui nu sunt de acord cu ce se întâmplă între ei.

Andrei a pierdut susținerea unui grup

Andrei i-a spus Yanei că o iubește. Tânăra de la Mireasa sezon 5 spune că și ea are sentimente puternice, însă are neoie de timp.

Yana și Andrei se aflau pe terasă atunci când băiatul i-a spus că o iubește și că toată lumea a văzut asta.

”Nu a fost greu. Nu e ca și cum nu s-a văzut. M-ați întrebat și am omis.”, a zis Andrei în live.

De cealaltă parte, iubita lui a declarat că nu se aștepta la această declarație și că o bucură ce aude.

”Nu mă așteptam. Nu pot să zic că nu simt căldura asta de la dânsul. Și de la mine vine, doar că totul la momentul potrivit”, a zis și Yana.

Andrei a afirmat că vrea să vadă din partea Yanei că-și dorește această relație. ”Nu l-am mai văzut pe Andrei făcând o declarație iubitei. Sunt mândră de el, mă bucur.”, a zis doamna Mioara.

Andrei a pierdut sprijinul susținătorilor din grupul Smart Girls. Unul dintre administratori a transmis că nu rezonează că ultimele decizii ale concurentului și a decis să se retragă împreună cu alte trei persoane, cu care a creat grupul.

Mireasa 2022, sezonul 5. Mama lui Perneș a sunat la Mireasa Capriciile Iubirii. De ce este supărată pe fiul ei... Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 4 iunie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Citește și
x