Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a fost despărțirea de Ionuț. Ce s-a întâmplat în casă după ce băiatul a fost descalificat

Ionuț a creat mai multe tensiuni în casa Mireasa. Din această cauză, băiatul nu se înțelegea deloc bine cu niciun concurent.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cum a fost despărțirea de Ionuț. Ce s-a întâmplat în casă după ce băiatul a fost descalificat Galerie
Cum a fost despărțirea de Ionuț | Antena 1

În urma disputelor dintre Dani și Ionuț, Simona Gherghe le-a dat avertisment. La a doua abatere, cei doi au fost avertizați că vor părăsi casa Mireasa. Cu toate acestea, Ionuț a încălcat din nou regulamentul.

Acesta a intrat în casa fetelor fără să primească permisiunea. A înjurat de mai multe ori, așa că Ionuț a fost descalificat. Acesta a plecat acasă împreună cu mama sa, doamna Monica.

Imediat după ce prezentatoarea tv a făcut anunțul, Ionuț și mama sa și-au făcut bagajele. Băiatul și-a luat la revedere de la Andrei și de la Dani. Băiatul a plâns în brațele lui Dani și apoi a părăsit casa Mireasa.

Niciun concurent nu l-a condus pe Ionuț la plecare, iar Sese a fost unul dintre cei mai deranjați. Doamna Monica spune că Ionuț nu și-a dat seama de ce a făcut, dar cel mai mult i-a părut rău de mama băiatului.

Ce s-a întâmplat în casa băieților

Perneș și Ionuț au continuat discuția în contradictoriu. Ionuț a spus că Perneș joacă teatru în ceea ce le privește pe Yana și Sabrina. Acesta a fost momentul în care Ionuț a început să adreseze cuvinte urâte. Adrian i-a reproșat lui Ionuț că jignește, în timp ce băiatul doamnei Monica a spus că nu-l interesează nimic și nimeni.

Ionuț a spus că vrea măștile jos și că are bani mulți și femei care îl așteaptă afară.

Întrebați de Simona Gherghe ce s-a întâmplat, Perneș a spus că Ionuț îl jignește mereu pe Adrian, că se leagă de fete, de mame, de toată lumea.

Simona Gherghe a spus că doamna Monica și Ionuț nu poartă lavalierele, nu respectă oamenii din casă și pe cei din producție.

Ionuț a încălcat regulamentul de mai multe ori și a intrat în casa fetelor după ce i s-a spus că un producător nu este disponibil să vorbească cu el. Simona Gherghe i-a spus că nu are o atitudine potrivită pentru casa Mireasa și că e doar "un copil alintat".

Simona Gherghe i-a invitat pe doamna Monica și pe Ionuț să părăsească casa Mireasa.

Mireasa 2022, sezon 5. Sabrina și Perneș au făcut schimb de roluri. Reacția lui când a auzit ce simte fata pentru el... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce i-a spus Leo mamei sale după discuția cu Nora. Concurentul nu a vrut să spună dacă îi este d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x