Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Discuții la ceas de seară între Sabrina și Perneș. Sabrina crede că Anda și Leo nu se vor căsători

Finalul sezonului 5 Mireasa se apropie cu pași repezi, iar Sabrina și Perneș fac inventarul competitorilor. Conform previziunilor, șanse ar fi, însă totul depinde de public. Cei doi au vorbit deschis despre parcursul relației lor și caută înțelegere.

Mireasa 2022, sezonul 5.  Discuții la ceas de seară între Sabrina și Perneș. Sabrina crede că Anda și Leo nu se vor căsători Galerie
Finalul sezonului 5 Mireasa se apropie cu pași repezi, iar Sabrina și Perneș fac inventarul competitorilor. Conform previziunilor, șanse ar fi, însă totul depinde de public. Cei doi au vorbit deschis despre parcursul relației lor și caută înțelegere. | Mireasa Capriciile Iubirii/Antena Stars

Perneș și Sabrina au avut o discuție interesantă la ceas de seară. Ei au vorbit despre căsătoria din finală și au ajuns la concluzia că Leo și Andra nu se vor căsători aici.

Perneș: " O să fie maxim o logodnă: Leo și Andra. Nu se căsătoresc aici în niciun caz". "Bine, nu mă gândeam la căsătorie, logodnă în sine", spune Sabrina.

Perneș a făcut o analiză a relației cu Sabrina și a sentimentelor pe care i le poartă

Perneș afirmă că între el și Sabrina este iubire, făcând o analiză complexă, el și-a dat seama că în orice context fie greu, fie bun, el îi va fi alături partenerei sale.

"De exemplu, eu m-am gândit la noi doi la o chestie și am zis că niciun cuplu nu a trecut prin ce am trecut noi", referindu-se aici Perneș la momentele de tensiune care au existat între cei doi.

"În viață dacă apar anumite chestii, eu am stat și m-am gândit. În viață dacă apar anumite chestii.. Măi, dacă tu ai avea un accident, dacă ai avea o problemă, dacă ție ți s-ar întâmpla ceva, eu aș sta lângă tine? Da, eu aș rămâne lângă tine și atunci... aici e iubire!", spune Perneș, în materialul prezentat la Mireasa, Capriciile iubirii, de la Antena Stars.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Eleonora, rănită de faptul că Dana a spus, din nou, că nu e mamă pentru că nu are copii. Ce durere ascunde

Acesta a spus că preferă grija și faptele în schimbul vorbelor dulci și a gesturilor. Dacă ar fi vorba doar de momentele de tandrețe, iar la greu unul dintre ei ar pleca, asta nu înseamnă iubire, concluzionează el.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Sese nu s-au ținut de mână în live și s-au certat. Ce s-a întâmplat cu ei

"Măi, eu momentan la cât m-am gândit, nu văd să ne despărțim!", spune Perneș, în timp ce Sabina zâmbea la cele auzite. "Nu mă vâd pe mine să cedez", a mai spus el.

El spune că a ajuns la concluzia că este pregătit să se căsătorească cu Sabrina: "Că, îmi asum că o să fie o viață bună, da, o să-mi asum că relația asta e foarte bună și superb de frumoasă, doar că și eu duc lucrurile în extrem și eu trebuie să tac din gură când tu nu ai chef să vorbești. Ce e atât de greu?", mai spune Perneș.

Mireasa 2022, sezon 5. Eleonora, rănită de faptul că Dana a spus, din nou, că nu e mamă pentru că nu are copii. Ce durer... Mireasa 2022, sezon 5. De ce sora lui Andrei e înverșunată împotriva Yanei. Persoana de la care avea date a vorbit cu pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x