Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Fetele au dat cărțile pe față și au zis ce părere au despre băieți. Giovana s-a îndrăgostit

Fetele din casa Mireasa sezonul 5 au dezvăluit ce părere au despre băieți și detalii neașteptate au ieșit la iveală! Dintre toate, Giovana a fost cea mai fermă și a anunțat deja de cine îi place și pe cine a pus ochii!

colaj foto cu giovana si concurenti din casa mireasa sezonul 5 Galerie
Concurentele din casa Mireasa au făcut dezvăluiri despre băieții din sezonul 5 | Antena 1

Fetele din casa Mireasa au cunoscut deja o parte din băieți și unele dintre ele au apucat să meargă inclusiv la întâlniri pe nevăzute, așa că au apărut și primele păreri! Dintre toate, Giovana a fost cea mai fermă și a zis de cine îi place!

Ce au zis concurentele din casa Mireasa despre băieți și ce mărturisire a făcut Giovana

Sezonul 5 al emisiunii Mireasa de la Antena 1 a început de puțin timp, dar concurentele au întâlnit și cunoscut deja o mare parte dintre băieți. Într-una dintre zile, camerele de supraveghere au surprins discuțiile dintre tinere și astfel a ieșit la iveală ce părere au acestea despre concurenții din sezonul 5 al show-ului Mireasa.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Cosmin și Nora, la întâlnirea pe nevăzute! Ce s-a aflat despre concurent și ce s-a întâmplat

Sebi pare să se fi remarcat, dar nu neapărat într-un mod bun. De analiza critică a fetelor nu au scăpat nici Sebi sau Andrei.

„Giovanei i-a intrat deja cineva în cap, nu cred că o mai schimbă careva”, a zis una dintre concurente, în timpul discuției.

„Giovana s-a îndrăgostit, nu îi mai trebuie nimic!”, au fost de părere fetele.

„Eu sunt...cam cu capul în nori!”, a recunoscut aceasta, fără pic de reținere.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa, dezvăluiri neașteptate despre viața ei. Băieții au „studiat-o” și au dat verdictul! Ce au zis

Apoi, ceva neașteptat s-a întâmplat! Perneș a trimis o ciocolată Sabrinei, pe care a pus inițiala S. Totuși, Giovana o găsește și crede că e de la Sese pentru ea, așa că trimite un răspuns pe măsură!

După această încurcătură, lucrurile au fost mai mult decât clare! Sabrina a dezvăluit de față cu toți că îl place pe Sese!

Ce a urmat? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Mireasa, de la Antena 1.

Unde poți urmări live concurenții pe AntenaPlay

Telespectatorii emisiunii Mireasa sezon 5 au la dispoziție două canale live unde îi pot urmării pe favoriții lor din noul sezon al show-ului matrimonial. Este vorba despre două canale dedicate show-ului matrimonial de la Antena 1. Anunțul a fost făcut de Simona Gherghe.

Astfel, fanii emisiunii vor avea ocazia de a urmări ce doresc din activitățile pe care noii concurenți de la Mireasa sezon 5 le au în casa iubirii.

Pentru a accesa canalele live de la Mireasa, mergeți pe site-ul https://antenaplay.ro/ sau aplicația AntenaPlay și selectați canalele cu sigla emisiunii.

Sezonul 5 Mireasa a început pe 22.01.2022 la Antena 1. 8 fete și 8 băieți au pășit în casă cu gândul să-și găsească perechea. Alături de ei se află și șase mame.

Mireasa 2022, sezonul 5. Cosmin și Nora, la întâlnirea pe nevăzute! Ce s-a aflat despre concurent și ce s-a întâmplat... Mireasa 2022, sezonul 5. Mamele au decis pe cine blochează! Cu cine au ales fetele să se întâlnească...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x