Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Fetele au primit un mesaj de la noul concurent. Băieții au cunoscut-o pe noua concurentă

Fetele și băieții au stat pe canapele diferite azi pe final de emisiune. Primele care au avut parte de o surpriză din partea Gabrielei au fost fetele.

Mireasa 2022, sezonul 5. Fetele au primit un mesaj de la noul concurent. Băieții au cunoscut-o pe noua concurentă Galerie
Juliana are 22 ani, locuiește în București | Antena 1

Noul concurent le-a transmis un mesaj. Le-a spus că este o fire extremă, care abia așteaptă să intre în casa Mireasa. Acesta le-a mai transmis că a pus ochii pe câteva fete din competiție, dar nu a dat încă nume.

Mama concurentului este neurochirurg, iar băiatul are o afacere în domeniul sporturilor extreme, nu a lăsat totul la nivel de pasiune.

Concurenții au cunoscut-o pe Juliana

Juliana a pășit și ea în casa Mireasa cu multe emoții. Noua concurentă este născută în România, deși are trăsături asiatice.

Andrei a fost primul care a îndrăznit să o întrebe ce face, iar Juliana i-a spus că are multe emoții. Juliana i-a răspuns și lui Sebastian și i-a spus că e din China.

Juliana are 22 ani, locuiește în București. A terminat ASE-ul. Tânăra locuiește în România, dar ambii părinți sunt chinezi. Aceasta a avut parte de o educație dură din partea unei bone, căreia îi mulțumește acum pentru că știe și cum arată o viață îndestulată și cum e să nu ai.

Relația cu părinții ei este una interesantă. Juliana spune că tatăl o înțelege mai ușor, dar mamei i-a fost greu să treacă peste convingerile din China. Juliana spune că a avut o relație de 6 ani și că a învățat mult din ceea ce a trăit față de fostul partener.

Printre pasiunile ei se numără televiziunea și muzica. Vrea un partener care să o ajute să-și atingă limitele în carieră. Își dorește mult o familie, doi copii și nu are pretenții prea mari de la viitorul iubit.

Mireasa 2021, sezonul 3. Cosmina și Alin și-au făcut planuri de viitor împreună. Ce și-au propus cei doi: „Asta vrem să ... Mireasa, sezon 4. Petrică și Ela, imagini din intimitate. Cum s-a lăsat fotografiată bruneta, într-un halat scurt, din s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x