Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Inimioara, apariție incendiară într-o rochie albastră, scurtă și vaporoasă. Cât de bine arată

Inimioara și-a încântat susținătorii de pe Instagram cu o imagine de-a dreptul incendiară. Fosta concurentă a sezonului 5 a îmbrăcat o rochie albastră, scurtă și vaporoasă care i-a scos în evidență atuurile fizice. Hai să vezi cât de bine arată.

Inimioara și-a încântat susținătorii de pe Instagram cu o imagine de-a dreptul incendiară

Antena 1

Inimioara, fosta concurentă a sezonului 5, se mândrește cu o comunitate impresionantă de prieteni în mediul virtual. Tânăra a cucerit simpatia publicului cu blândețea, simplitatea, sensibilitatea și eleganța sa.

Odată cu ieșirea din casa Mireasa, aparițiile televizate ale fostei concurente au fost tot mai rare, însă nu a uitat să își țină la curent prietenii virtuali cu cele mai speciale evenimente din viața ei. Aceasta publică ori de câte ori are ocazia imagini spectaculoase cu ea pe contul de Instagram, unde are mai bine de 12 mii de urmăritori.

Cum arată Inimioara într-o rochie scurtă, albastră și vaporoasă

În urmă cu câteva săptămâni, Inimioara și-a luat prin surprindere susținătorii cu o imagine senzațională. Fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa și-a făcut apariția pe contul de Instagram într-o rochie albastră, vaporoasă și scurtă care i-a pus în valoare formele provocatoare.

Ținuta elegantă pe care a purtat-o în marea finală a show-ului matrimonial, unde a fost alături de cuplurile rămase în competiție, i-a scos în evidență picioarele subțiri, talia de invidiat și superbele trăsături ale feței.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Partea de adevăr a lui Sebastian. Ce s-a întâmplat între el și Inimioara la Craiova, din spusele lui

Tânăra și-a asortat rochia cu o coafură simplă, un machiaj discret și o pereche de sandale elegante. Un lucru este cert, albastru o prinde foarte bine pe fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa.

Postarea Inimioarei a generat mai bine de 1.000 de like-uri, semn că este apreciată de foarte multe persoane din mediul online. De altfel, mesajele de admirație ale susținătorilor nu au întârziat să apară.

„Prințesa albastră”, „Frumoasă rochiță, îți pune zâmbetul în valoare! Te pup! 😘”, „Te îmbrățișez cu mult drag suflet bun și cald. ❤️”, „Ești foarte frumoasă!!😘” sau „O fată minunată! Să ai mult noroc!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor de pe Instagram, care și-au dorit să transmită complimente și cuvinte de laudă.

Inimioara s-a fotografiat alături de Giovana și Sese, câștigătorii sezonului 5 Mireasa

În marea finală a sezonului 5 Mireasa au ajuns doar trei cupluri: Giovana și Sese, Valentin și Alina, Sabrina și Perneș. Aceștia au fost susținuți de familii și de câțiva concurenți ai sezonului 5, printre care se numără și Inimioara.

Tânăra nu a ezitat să se fotografieze alături de Giovana și Sese, câștigătorii sezonului, ca mai apoi să publice pe contul de Instagram poza cu ei. Inimioara a ținut ca prin intermediul postării să-i felicite pe cei doi proaspeți căsătoriți.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Inimioara a dezvăluit ce i-a spus mama lui Sebastian înainte să încheie cunoașterea cu băiatul

„Felicitaaaari, câștigătorilor sezonul 5! ❤️
Cei mai frumoși! 🥰❤️❤️❤️”, a scris ea.

Mireasa: Confesiuni. Partea de adevăr a lui Sebastian. Ce s-a întâmplat între el și Inimioara la Craiova, din spusele lu... Mireasa, sezonul 3. Maria Roman, ipostază provocatoare într-o rochie roșie și scurtă. Cât de mult s-a schimbat tânăra...
Beneficii pentru sănătate ale nucilor tigru
Nu sunt chiar nuci, dar sunt bune pentru organism, ajutând la digestie și la nivelul glicemiei....
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023. Taurii trebuie să fie atenți la detalii. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2023 spune că Taurii trebuie să fie din ce în ce mai atenți la...
Ultimele știri
x