Antena Căutare

Giovana și Sese sunt susținuți de familii în Finala sezonului 5 Mireasa

Giovana a intrat foarte hotărâtă în casa Mireasa și a știut ceea ce vrea de la început. Tânăra de numai 21 de ani nu s-a simțit prea confortabil la începutul sezonului, dar pe parcurs s-a mai domolit și a început să trateze lucrurile cu mai multă atenție.

Giovana și Sese sunt susținuți de familii în Finala sezonului 5 Mireasa Galerie
Giovana și Sese sunt susținuți de familii în Finala sezonului 5 Mireasa | Antena 1

Concurenta nu s-a uitat la niciun băiat din casă până când a apărut Sese. Aceasta i-a spus încă de la început că-l place, deși Sese făcea pași către Nora și între cei doi chiar a exitat și un sărut pe gât. Cu toate acestea, Giovana a trecut cu vederea evenimentul și a spus că vrea să-i devină soție.

Giovana și Sese sunt susținuți de familii în Finala sezonului 5 Mireasa

Nici între cei doi lucrurile nu au stat mai bine. Și în cuplul lor au existat tensiuni, chiar și după ce părea că cuplul lor este un destul de solid. Giovana și Sese nu s-au despărțit niciodată pe parcursul celor 6 luni din casa Mireasa și au spus mereu unul despre celălalt că sunt soț și soție. Cei doi s-au apropiat din ce în ce mai mult, iar acum planifică minuțios viața lor de familie în afara casei.

Între cei doi au existat discuții chiar și despre copil. Sese a cerut-o pe Giovana în căsătorie pe un iaht, la mare, în fața unei adunări imense de oameni, iar fata a spus Da din toată inima. Familiile celor doi i-au sfătuit să se distreze mai puțin la petreceri și să fie mai cumpătați cu băuturile alcoolice.

Ambele familii au fost de acord cu căsătoria dintre cei doi. Chiar dacă între Giovana și Sese au fost discuții aprinse că după cererea în căsătorie fata s-a uitat intens la un chelner, aceasta l-a asigurat pe Sese că este numai a lui.

Acum, cei doi sunt mai hotărâți ca niciodată să-și întemeieze familia la care visează amândoi de ceva timp.

Sora Giovanei a spus în marea finală că îl place pe Sese și că băiatul este potrivit pentru Giovana.

Mama lui Sese a spus că se vede cât de emoționat este fiul ei în preajma Giovanei și e mândră de cei doi. Despre Giovana, mama sa a spus că o vede fericită pe fiica sa și că îi mulțumește lui Sese că a reușit să-i dea din calmul lui.

Giovana și Sese au avut un fantasy date

Giovana și Sese au avut parte de un fantasy date la munte înainte de marea finală. Cei doi au trăit povestea lor la intensitate maximă. Liniștea i-a bucurat pe cei doi cu câteva zile înainte de nuntă.

Sese a spus că îl bucură mult sinceritatea Giovanei și că determinarea ei l-a făcut să o iubească și mai mult. Băiatul a spus că cel mai fericit moment din cuplul lor a fost atunci când s-au sărutat, iar cel mai greu atunci când Giovana a fost în carantină din cauza Covid-19.

Cei doi au spus că competiția i-a ajutat să se cunoască și că așa au aflat ce înseamnă iubirea adevărată. Întâlnirea lor a continuat cu o baie în piscină și cu o masă romantică.

Atât Giovana, cât și Sese își doresc foarte repede un copil și vor o familie mare. Concurentul a mai spus că nu a mai iubit pe nimeni așa cum o iubește pe Giovana și că nu a mai simțit atât de multă dragoste de la nicio iubită așa cum simte de la actuala sa logodnică.

Finala Mireasa sezon 5. Familiile, alături de Perneș și Sabrina. Marele absent a fost tatăl fetei... Finala Mireasa sezon 5. Ce au făcut Andrei și Yana la Chișinău. Acum s-a aflat cum și-au petrecut timpul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x