Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Mama Norei, o nouă intervenție telefonică. De ce a intrat în direct

Mama Norei a avut o nouă intervenție telefonică după ce fiica sa a negat în fața lui Leo unele afirmații din scrisoare primită de acesta. Iată adevăratul motiv pentru care a intrat în direct doamna Eniko.

colaj cu nora, leo și doamna dana Galerie
Mama Norei a avut o nouă intervenție telefonică după ce fiica sa a negat în fața lui Leo unele afirmații din scrisoare primită de acesta. | Antena 1

Nora și Leo întâmpină din nou probleme în cuplul lor, după ce concurentul a primit o scrisoare de la o persoană misterioasă. Momentul cu discuția acidă dintre cei doi a fost difuzat în cadrul emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii, de la Antena Stars.

Situația a devenit și mai tensionată după ce concurentul nu a vrut să-i arate iubitei sale scrisoarea. Nora a devzăluit că bănuiește cine ar fi putut scrie un astfel de text la adresa persoanei sale. Mai mult decât atât, tânăra a negat în fața partenerului său dunle afirmații din scrisoare.

„Te încrezi puțin în scrisorile astea. (...) Și trecutul meu îți aparține ție într-o discuție dintre mine și tine. Ieșim afară, iar acolo o să înțelegi mai multe lucruri. Tu nu le-ai spus oamenilor că nu te mai interesează trecutul meu.”, i-a spus Nora.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Nora a recunoscut, pentru a doua oară, că a mințit în privința vârstei fostului iubit

Leo a ținut să evidențieze faptul că nu crede în scrisoare, pentru că prezintă detalii exagerate: „E prea trasă de păr.”

De asemenea, concurentul a abordat și subiectul legat de pozele provocatoare cu Nora apărute în mediul online: „Pe asta se pune accent, de asta spune lumea că sunt naiv. (...) Nu mă afectează cu nimic, că acasă e realitatea. Eu mă simt bine cu tine”.

Ce spune mama Norei despre discuția dintre cei doi

Mama Norei a intervenit la Mireasa - Capriciile Iubirii după ce Leo a primit o nou scrisoare din partea unui susținător. Deși a dezvăluit că nu va mai intra în direct, femeia și-a dorit să îi transmită un mesaj doamnei Dana.

„Eu n-am să intru în jocul ei.”, a spus ea.

„Doamna Eniko și-a întrebat fiica cum se simte, însă a avut și câteva lucruri de adăugat: „Noi vedem că nu ești bine. Te rog, ascultă-mă, că nu o să mai intru! Noi te iubim necondiționat, te rog frumos, oprește-te! Trecutul este trecut, nu mai vreau să aud niciun fel de explicație depre trecutul tău. Degeaba încerci să dai anumite răspunsuri, nimeni nu te crede. Te rog frumos, abține-te, tot ceea ce ai de discutat să o faci afară. Te rog din tot sufletul, trecutul tău nu e deloc așa cum se prezintă acolo.”, i-a transmis fiicei sale.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Nora a recunoscut că a denaturat adevărul în privința relației anterioare. Ce vârstă avea fostul iubit

„Mă asculți, nu te mai stresa. Noi știm care este adevărul. Pe mine nu mă afectează lucrurile nefondate, pentru că nu sunt adevărate. Asta i-am spui și lui Leo, nu are ce să mă afecteze. Până la urmă, cine, ce treabă are cu trecutul meu?. O să-i dau răspunsuri doar lui Leo, afară.”, i-a răspuns Nora, vizibil afectată de situația în care este pusă.

Mireasa 2022, sezon 5. Andrei e convins că Sabrina e ”înnebunită” după el. Noi contre între el și Perneș... Mireasa 2022, sezonul 5. Doamna Dana, reacție după ce mama Norei a intrat din nou în direct. Ce a spus mama lui Leo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x