Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, gesturi din ce în ce mai tandre. Ce spune doamna Mioara despre cei doi

Yana și Andrei sunt din ce în ce mai apropiați. Cei doi se cunosc și își fac planuri de viitor.

Mireasa 2022, sezonul 5. Yana și Andrei, gesturi din ce în ce mai tandre. Ce spune doamna Mioara despre cei doi Galerie
Yana și Andrei, gesturi din ce în ce mai tandre | Antena 1

Cei doi îndrăgostiți petrec mai tot timpul împreună. Deși la început Yana se simțea rușinată de materialele în care se sărutau, acum fata a dat frâu liber sentimentelor și este foarte tandră cu iubitul ei.

Yana și Andrei, gesturi din ce în ce mai tandre

Invitați la Mireasa Capriciile Iubirii alături de doamna Mioara, cei doi au urmărit un alt material cu gesturile dintre ei, din camera lui Andrei Atunci când băiatul se pregătea pentru emisiune, Yana a avut grijă să-i aranjeze hainele, dar nici nu a ținut cont de camere și i-a oferit iubitului ei puțină pasiunea.

Se vede clar chimia dintre ei și atracția fizică, iar fanii îi susțin și sunt încântați de cuplul lor. Doamna Mioara a spus că deși crede că se întâmplă totul prea repede între ei, îi susține și a declarat că îi place ceea ce vede.

Și Andrei și Yana au spus că lucrurile între ei au evoluat rapid, dar amândoi susțin că asta simt și că se lasă purtați de val.

Ce discuții au avut după ce s-au declarat un cuplu

Yana și Andrei au avut parte de gesturi tandre, de tachinări, dar și de discuții serioase, la scurt timp după ce s-au declarat un cuplu.

Andrei și Yana au fost surprinși în timp ce să sărutau cu foc, își făceau declarații și se tachinau. Dialogul a început cu o întrebare inițiată de Andrei, referitoare la starea de incertitudine a Yanei: „Vrei să ne oprim, doar pentru că cineva o să comenteze? Eu nu regret nimic”, a spus Andrei, iar Yana a spus că nici ea nu regretă nimic.

„La ce faci tu cu mine nu prea mă recunosc. Chiar îmi place de tine. De mult timp n-am mai simțit asta”, i-a mărturisit Andrei iubitei sale.

Yana a întrebat apoi dacă o place deși a spus că este dominantă și posesivă. „Nu știam cât de sufocantă poți să fii când este îndrăgostită! Că și eu sunt!”, a spus Andrei.

„Yana, mă placi?”, a întrebat Andrei.

„Nu”, a răspuns Yana sărutându-l apoi pe Andrei.

„Păi și asta ce înseamnă?”, a răspuns Andrei referindu-se la sărut.

„Încercăm și noi să fim fericiți”, a mai spus Andrei, ținând-o în brațe pe Yana.

Ulterior, cei doi au vorbit despre gelozie, iar Yana a mărturisit că este geloasă doar când are motive, iar atunci comportamentul său este radical diferit față de cel normal.

În platoul de la Mireasa -Capriciile iubirii, Gabriela Cristea a descris comportamentul cuplului ca pe un limbaj propriu, răspusurile jucăușe ale Yanei fiind date de gol de limbajul trupului.

„Nu știu dacă e subiectivism sau nu... sunteți foarte drăguți”, a spus Gabriela Cristea.

Mireasa 2022, sezonul 5. Mama lui Perneș a sunat să discute cu fiul ei și cu Sabrina. Ce le-a spus doamna Valeria... Mireasa 2022, sezonul 5. Cum s-au descurcat concurenții la task-ul sărutului. Cine a câștigat provocarea și cine a renun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x