Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa și doamna Dana și-au aruncat vorbe dure! Ce s-a întâmplat între ele, de fapt

Larisa și doamna Dana s-au certat și și-au aruncat vorbe dure. Descoperă ce detalii au ieșit la iveală în gala Mireasa de sâmbătă, 25 iunie 2022.

colaj foto cu larisa si doamna dana din casa mireasa Galerie
Doamna Dana și Larisa s-au certat și au ieșit la iveală detalii neașteptate, în casa Mireasa | Antena 1

O ceartă a Larisei și a doamnei Dana pe motivul premiului de 40 de mii de euro a împărțit casa în tabere și alianțe.

Ce s-a întâmplat între Larisa și doamna Dana și de ce s-au certat, în gala Mireasa din 25 iunie 2022

O prietenie care părea a fi nemuritoare s-a destrămat în câteva clipe între doamna Dana și Larisa.

„Lariso, mă cam enervezi cu părerile tale câteodată. Te rog frumos să te abții, că altfel nu ne mai băgăm în seamă”, a spus doamna Dana, vizibil deranjată de vorbele concurentei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Leo a răbufnit în casă, alături de băieți. Ce l-a deranjat și de ce i-a numit „parșivi” pe unii dintre ei

„De ce te mai înțelegi cu mine dacă nu îți convine de mine, cum sunt eu! Întotdeauna ai făcut așa, de la începutul competiției, și m-am săturat. TOți aveți aici un rol jucat. Ia mai las-mă în pace!”, a zis Larisa.

Apoi, la Capriciile iubirii, Larisa a dezvăluit faptul că simte că a investit prea mult în relația și în prietenia ei cu doamna Dana, care are tendința să arunce totul mult prea ușor, mai ales atunci când cineva nu este de acord cu ea.

„În momentul în care nu mai sunt de acord cu ea, nu mai suntem prietene. Se rupe totul și parcă au fost cinci luni în care nu am investit nimic”, a mărturisit bruneta, cu lacrimi în ochi.

„Eu am pus punct relației, într-adevăr. Îmi aleg prietenii așa cum îmi doresc și atât am avut de zis”, a zis doamna Dana, extrem de fermă.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Manu le-a arătat tuturor primele imagini cu fiul său nou-născut. În ce ipostază emoționantă au apărut

Totuși, spiritele s-au aprins din nou atunci când Gabriela Cristea a întrebat-o pe Elena de ce și-a dat ochii peste cap, semn că a mai apărut o contestatară a mamei.

„Tu fetiță mai bine te abții, că și așa ești pe lângă subiect. Mi se pare că vorbește mult și prost, ca de fiecare dată. Ai băut ceva acum?! E clar”, a zis doamna Dana.

A urmat un schimb acid de replici între cei prezenți în platoul emisiunii Capriciile iubirii.

Nu puțini au fost cei care s-au mirat de faptul că prietenia dintre doamna Dana și Larisa să aibă un final dramatic.

Apoi, în gala Mireasa de sâmbătă, 25 iunie 2022, Larisa a dezvăluit mai multe detalii despre ce a însemnat doamna Dana pentru ea. Urmărește clipul video de mai sus ca să afli ce s-a întâmplat.

Mireasa 2022, sezon 5. Valentin și Alina, din nou la cuțite! Ce au putut să-și spună, fără pic de reținere... Mireasa 2022, sezonul 5. Ce concurentă a fost eliminată din casă, în gala din 25 iunie 2022. Reacția doamnei Dana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x