Antena Căutare

Mireasa Confesiuni. Reacția lui Damaris când Sebaidin a ”întrerupt” interviul său. Întâlnirea vine după ce nu i-a răspuns la mesaj

Damaris a fost surprinsă să-l vadă pe Sebaidin în timp ce oferea un interviu pentru emisiunea exclusivă Mireasa: Confesiuni. Cei doi au discutat pentru prima dată de la eliminarea lor din casa Mireasa, după ce tânăra a refuzat să-i răspundă la mesaje.

sebaidin si damaris la mireasa capriciile iubirii Galerie
Damaris a fost surprinsă să-l vadă pe Sebaidin în timp ce oferea un interviu pentru emisiunea exclusivă Mireasa: Confesiuni. Cei doi au discutat pentru prima dată de la eliminarea lor din casa Mireasa, după ce tânăra a refuzat să-i răspundă la mesaje. | Antena 1

Damaris a spus ”da” provocării de a răspunde la întrebările Andreei Primera în cadrul show-ului exclusiv Mireasa: Confesiuni.

Întrebată de gazdă ce i-ar transmite lui Sebaidin, Damaris a spus: ”Dacă întâlnești o fată ca mine...” A fost momentul în care tânărul a intrat în încăperea unde se ținea interviul.

”Aoleu... nu-i mai zic nimic. Bună”, a afirmat tânăra. Cu puțin timp înainte, Damaris a povestit că Sebaidin i-a scris când a ieșit din competiție, însă ea nu a răspuns.

”E bine că a spus-o ea. Din moment ce nu mi-a răspuns atunci, nu știu ce rost ar mai avea acum. Am simțit că nu mai vrea să discute cu mine și cred că asta a fost de ajuns. Eu personal nu cred că am greșit cu nimic.”, a afirmat fostul concurent de la Mireasa sezon 6.

Citește și: Mireasa sezon 6. Damaris, deranjată de apropierile dintre Sebaidin și Adina. A spus că nu-și mai dorește nimic cu el

Damaris și Sebaidin, față în față după ce ea nu i-a răspuns la mesaj

Cei doi spun că nu își poartă resentimente, iar Damaris a explicat de ce nu i-a răspuns tânărului cu care a fost într-o cunoaștere.

”Am discutat, puteam să discut. De asta i-am și scris, intenția asta a fost: hai să păstrăm legătura amical, prietenește.”, a mai subliniat Sebaidin.

Damaris: ”În primul rând, m-am simțit jignită de mama ta afirmând anumite lucruri, dar... La Capricii atunci când a afirmat că am vorbit cu dânsa că aș fi fost luată în cămașă de forță și că mami a plecat și m-a lăsat acolo. M-a deranjat lucrul acesta pentru că nu este adevărat și nu am vorbit cu dânsa, dar cumva m-a deranjat că tu știai adevărul și nu ai intervenit să spui frumos că nu este adevărat. Numai cu tine am vorbit.”

Sebaidin i-a răspuns: ”E ok, înțeleg. Știam că asta e ideea, eram foarte sigur de asta. Eu de asta ți-am scris, să luăm legătura, să discutăm pe subiectul ăsta, dar am văzut că tu ai preferat să discuți singură sau cu susținătorii și atunci a fost normală și relația mea să nu o mai caut, să mai insist”.

Citește și: Mireasa sezon 6. Damaris, lămuriri despre perioada petrecută într-un spital de psihiatrie. Ce răspuns dă fosta concurentă

Despre Mireasa: Confesiuni

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți din cele 5 sezoane. Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial.
Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa Confesiuni. Ce spune Armando despre relația cu Andra. Fata l-a acuzat că a fost violent și infidel, cum răspunde... Mireasa, sezonul 6. Unde au plecat Miruna și Cosmin, după Finala sezonului 6 Mireasa. Cei doi au luat-o și pe doamna Adr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x