Antena Căutare

Mireasa Măștile Iubirii, 1 martie 2023. Fiecare concurentă a tras la sorți numele unui băiat pentru task-ul cătușelor

Gabriela Cristea a anunțat la Mireasa Măștile Iubirii de pe 1 martie 2023 că în următoarele 24 de ore concurenții vor face task-ul cătușelor.

Colaj cu Irina, Denisa, Hatice și Gabriela Cristea, în platoul Mireasa Măștile Iubirii Galerie
Gabriela Cristea a anunțat începutul task-ului cătușelor în casa Mireasa | Antena 1

Celebrul task al cătușelor începe în sezonu 7 Mireasa. În emisia live de Mireasa Măștile Iubirii de pe 1 martie 2023 s-au format echipele. Gabriela Cristea a explicat regulamentul jocului, precizând că dacă își vor da cătușele jos în alte locuri decât cele permise (baie și paravan), vor fi descalificați de la joc.

„Începând de astăzi și până mâine veți fi legați cu aceste cătușe. Sunt foarte mici excepții, la toaletă, când partenerul de cătușă așteaptă pe un scaun marcat cu X. Când vă îmbrăcați cu ceva, vă scoateți cătușa și doar după paravan. Dacă vă dați cătușa jos în living, nu se pune. Premiul e pentru cuplul vostru. Dacă ambii parteneri ai cuplului vor rezista până la final, veți primi un premiu”, a anunțat Gabriela Cristea.

Task-ul cătușelor începe la Mireasa

Rând pe rând, fetele au extras un bilețel, iar în platou a fost rumoare în momentul în care Irina a extras numele fostului ei iubit: „Nu am văzut, Bogdan, ce-i scris acolo”, i-a spus Irina iubitului ei.

Echipele de „încătușați” sunt după cum urmează:

Irina și Alex

Denisa și Ionuț

Dani și Cătălina

Simona și Andrei

Daiana cu Dima

Sabrina cu Roberto

Bogdan cu Andreea

Hatice cu Vlad

Mihai va fi legat cu fata cea nouă vineri.

Citește și: Mireasa Măștile Iubirii, 28 februarie 2023. Doamna Loredana, în lacrimi, după ce Dani a povestit un episod nefericit din viața sa

Ce vezi la Măștile Iubirii de la Antena 1

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00, Gabriela Cristea le aduce telespectatorilor Mireasa – Măştile iubirii, un fusion între emisiunea Mireasa, de la Antena 1 şi Mireasa – Capriciile iubirii, aftershow-ul difuzat pe Antena Stars.

Printre noutăţile pe care le va aduce Mireasa – Măştile iubirii se numără interviuri 1 la 1 atât cu concurenţii din casă aflaţi într-o stare de spirit sau o situaţie mai specială, cât şi cu persoane din exterior, dar relevante pentru show-ul de la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 7, 27 februarie 2023. Dani și Daiana formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat la petrecere

Totodată, Gabriela va merge în vizită la foşti concurenţi iubiţi de publicul reality show-ului matrimonial şi le va aduce telespectatorilor noutăţi din vieţile acestora. Pe lângă acestea, gazdei show-ului i se vor alătura în platou atât specialişti în relaţiile de cuplu, cât şi vedete din show-biz-ul românesc, care fie vor împărtăşi publicului din experienţele personale, fie vor veni pur şi simplu pentru a le face o surpriză concurenţilor.

Citește și: Mireasa Măștile Iubirii, 28 februarie 2023. Noua concurentă a avut o intervenție telefonică în direct. La ce întrebări a răspuns

Mireasa sezon 7, 1 martie 2023. Replici acide între Alex și Bogdan: „Ți-am dat valoare”. Ce s-a întâmplat în casa băieți... Mireasa, sezon 7. Dani a vorbit despre prietena lui, Andreea. Ce a răspuns, întrebat dacă a avut o relație cu ea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x