Antena Căutare

Mireasa Măștile Iubirii. Mama Sabrinei afirmă că susținătorii lui Hatice au postat capturile cu fiica sa. Ce discuție a dezvăluit

Mama Sabrinei susține că fotografiile cu fiica sa, care au fost prezentate ca indecente, au apărut pe grupurile de susținere ale lui Hatice și ulterior s-au distribuit și pe alte grupuri Mireasa.

colaj de imagini cu dima, sabrina, hatice si mihai de la mireasa sezon 7 Galerie
Mama Sabrinei susține că fotografiile cu fiica sa, care au fost prezentate ca indecente, au apărut pe grupurile de susținere ale lui Hatice și ulterior s-au distribuit și pe alte grupuri Mireasa. | Antena 1

”Oamenii ăștia se hrănesc cu răutate. Am văzut și am citit atâtea, încât îmi dau seama că ei nu dorm noaptea să descopere ceva pentru a tăvăli pe altul”, a zis doamna Laura.

Citește și: Mireasa sezon 7, 24 februarie 2023. Adevărul despre imaginile care circulă cu Sabrina pe grupuri. Fata poartă pijamale

Mama Sabrinei afirmă că susținătorii lui Hatice au postat capturile cu fiica sa. Ce discuție a dezvăluit

Pentru că a afirmat că grupurile lui Hatice au fost cele care au publicat capturile respective cu Sabrina, mama acesteia a fost întrebată de unde știe această informație.

”Singura mea informație este faptul că am primit mesaje în privat, în care mi s-a spus ”Doamnă, nu vă mai faceți rău. Fata nu a greșit cu nimic. Și noi ne uităm pe AntenaPlay.”. Sunt susținătorii lui Hatice care au postat acele poze, pe mai multe grupuri, pentru că pe grupuri se preia de la grupul Hatice și se pune și pe ăla și pe ăla. Sursa inițială, pot să vă confirm, că sursa inițială care a postat prima oară a fost pe grupul lui Hatice, care ulterior, după ce eu am aflat, și i-am scris în privat unei persoane, și a sters acel comentariu și acele poze”, a explicat doamna Laura.

Citește și: Mireasa Măștile Iubirii, 24 februarie 2023. Reacția mamei lui Dima după ce au fost difuzate imaginile cu iubita fiului

Ulterior, Gabriela Cristea a citit mesajul trimis de doamna Laura celor din producție. Ea a cerut descalificarea fiicei sale de la Mireasa sezon 7.

Ce vezi la Măștile Iubirii de la Antena 1

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00, Gabriela Cristea le aduce telespectatorilor Mireasa – Măştile iubirii, un fusion între emisiunea Mireasa, de la Antena 1 şi Mireasa – Capriciile iubirii, aftershow-ul difuzat pe Antena Stars.

Printre noutăţile pe care le va aduce Mireasa – Măştile iubirii se numără interviuri 1 la 1 atât cu concurenţii din casă aflaţi într-o stare de spirit sau o situaţie mai specială, cât şi cu persoane din exterior, dar relevante pentru show-ul de la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 7, 20 februarie 2023. Ionuț este interesat să o cunoască pe Denisa. Ce au vorbit tinerii

Totodată, Gabriela va merge în vizită la foşti concurenţi iubiţi de publicul reality show-ului matrimonial şi le va aduce telespectatorilor noutăţi din vieţile acestora. Pe lângă acestea, gazdei show-ului i se vor alătura în platou atât specialişti în relaţiile de cuplu, cât şi vedete din show-biz-ul românesc, care fie vor împărtăşi publicului din experienţele personale, fie vor veni pur şi simplu pentru a le face o surpriză concurenţilor.

Mireasa sezon 7. Dima l-a rugat pe Andrei să-i spele ”cât poate de bine” o cană din care a dat apă câinelui... Mireasa sezon 4. Gestul dureros al Elei după ce a pierdut sarcina. Ce a făcut soția lui Petrică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x