Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 29 iulie 2024. Cine sunt concurentele din noul sezon al show-ului matrimonial

Concurentele sezonului 10 Mireasa au venit în emisiune dornice să își găsească sufletul pereche. Fetele au oferit mai multe detalii despre ele, în prima ediție, din 29 iulie 2024,

Galerie
Cele 8 concurente de la Mireasa sezon 10 au pășit în platou și s-au prezentat | Antena 1

Concurentele sezonului 10 Mireasa - Iubeşte de 10 au intrat rând pe rând în platou și au fost întâmpinate de Mirela Vaida.

Prima care a pășit în casa Mireasa a fost Ionela.

Cine este Ionela de la Mireasa sezon 10

Ionela are 25 de ani și este din Iași. A lucrat în sistemul bancar, dar de profesie este tehnician dentar. Îți dorește să cunoască un bărbat mai mare decât ea.

Cine este Raluca de la Mireasa sezon 10

Raluca vine din Timișoara, are 24 de ani și spune că una dintre calitățile ei cele mai mari este faptul că este foarte prietenoasă. Are și un fiu în vârstă de 6 ani.

Cine este Daiana de la Mireasa sezon 10

Daiana este din București, are 24 de ani și a studiat SNSPA.

Cine este Tess de la Mireasa sezon 10

Este din Constanța si are 23 de ani. Spune că este foarte descurcăreață și este dornică să iubească și să fie iubită. Este o persoană temperamentală, dar nu ține supărare.

Cine este Ana de la Mireasa sezon 10

Ana vine din Arad, dar își dorește să își cunoască jumătatea la Mireasa, sezon 10. Are 25 de ani și este o fire sociabilă. A lucrat o perioadă în Belgia, într-un castel și este pasionată de echitație.

Cine este Ramona de la Mireasa sezon 10

Ramona este din Hunedoara și are 24 de ani. Lucrează în aeroport în Germania, la controlul bagajelor de doi ani și jumătate, ceea ce a surprins-o pe Mirela Vaida. Caută un bărbat mai calm decât ea care să o tempereze. De asemenea, are un copil.

Cine este Casandra de la Mireasa sezon 10

Casandra de la Mireasa sezon 10 s-a reîntors în țară din Belgia și locuiește la Buzău, în prezent. Concurenta are 30 de ani și este de profesie jurnalistă, dar își dorește să fie artistă, pasionată de pictură.

Cine este Andrada de la Mireasa sezon 10

Andrada face parte dintr-un ansamblu de dansuri populare și a cântat în corul bisericii. Tânăra vine din Arad și are 23 de ani.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Premiera noului sezon o aduce în faţa telespectatorilor pe Mirela Vaida, cea care îi va ţine locul Simonei Gherghe la începutul noului sezon, la Antena 1.

„Am primit cu nostalgie, cu bucurie şi cu emoţie propunerea de a începe acest sezon Mireasa. Îi voi ţine locul colegei noastre, Simona, pentru o perioadă scurtă de timp, care îşi va prelungi astfel puţin vacanţa. Eu sunt legată de proiectul acesta, căci aşa a început colaborarea mea cu Antena 1, în urmă cu aproximativ 14 ani, un proiect care mi-a adus satisfacţii şi relaţii cu foştii concurenţi care rămân pe viaţă. Experienţa în sine a acestui show este una unică. Abia aştept să cunosc noii concurenţi, luni, în direct la Antena 1, începând cu ora 14.00 şi le spun doar atât: să se bucure că au această şansă de a face parte dintr-un reality show de succes şi să trăiască momentul, pentru că sunt la vârsta la care îşi permit să experimenteze, mai ales că nu ştii niciodată când poţi să îţi găseşti marea iubire!”, a declarat Mirela Vaida, care a mai spus: „Iar din 19 august, vă dăm întâlnire zilnic, în faţa micilor ecrane, cu un nou sezon al emisiunii Acces Direct, la Antena Stars!”.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

De asemenea, Concursul Mireasa - Iubire de 10 se defășoară în perioada 08.07.2024 – 23.08.2024. Pe 23 august, în emisia live de Mireasa, se va anunța câștigătorul concursului. Intră pe https://iubirede10.a1.ro/, completează formularul cu datele personale și încarcă o fotografie prin care să exprimi ce înseamnă iubirea de 10 pentru tine.

Mireasa sezonul 8. Replica Bogdanei după ce Liviu a spus că a suferit 5 luni în relația cu ea. Ce mesaj a distribuit... Ce mai fac Iuliana și Vlad de la Mireasa. Cei doi au mers împreună la un eveniment important și au arătat de vis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Neatza de Weekend, 8 septembrie 2024. Super provocare! Cine a câștigat întrecerea
Neatza de Weekend, 8 septembrie 2024. Super provocare! Cine a câștigat întrecerea Duminica, 08.09.2024, 14:21
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x