Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 3 septembrie 2024. Stelian a primit o scrisoare de la mama lui, după ce a format un cuplu cu Ramona. Ce i-a zis

Stelian a primit o scrisoare de la mama lui în ediția de marți din Mireasa sezonul 10, de pe 3 septembrie 2024, după ce s-a declarat într-un cuplu cu Ramona. De asemenea, concurenta a avut parte de o surpriză. Mama tinerei a intrat live printr-o intervenție telefonică.

Galerie
Stelian a primit o scrisoare de la mama lui în ediția de marți din Mireasa sezonul 10, de pe 3 septembrie 2024, după ce s-a declarat într-un cuplu cu Ramona | Antena 1

În urmă cu o zi, Stelian și Ramona se declarau un cuplu. La scurt timp de la vestea neașteptată, cei doi au primit cuvinte de încurajare sau replici dure din partea familiei. Concurentul a fost pus pe gânduri de vorbele mamei sale, după ce a citit scrisoarea trimisă de aceasta.

În emisia de marți, 3 septembrie 2024, Simona Gherghe a ținut să-i anunțe pe tineri că vor avea parte de o surpriză. Mama Ramonei a intrat în direct printr-o intervenție telefonică pentru a discuta despre relația fetei sale.

Citește și: Mireasa sezon 10, 3 septembrie 2024. Simona Gherghe, avertisment pentru Gabriel și ceilalți concurenți. Ce a urmat în platou

„Nu pot să-i cert, îi susțin. Nu-l cunosc personal pe Stelian ca să îmi pot da cu părerea. Cred că cel mai bine se vor cunoaște ei afară, atunci când vor ieși. O văd pe Ramona un pic mai stânjenită, ori a schimbat-o Stelian”, a mărturisit femeia care i-a dat viață concurentei.

Vizibil emoționată, Ramona a vrut să își exprime sentimentele față de mama ei: „Vreau să își spun că te iubesc și că mi-e dor de tine”

„Tu încearcă să fii liniștită în emisiune, vorbește cu Stelian cât mai multe. Să nu te intereseze ce vorbește lumea când o să ieși. Nu este o certitudine că veți rămâne împreună afară, după ieșirea din competiție. Eu vă felicită că ați avut curajul ăsta!”, a mai adăugat femeia.

Ce a putut să spună Stelian după ce a primit scrisoarea de la mama lui în emisia de marți, 3 septembrie 2024, de la Mireasa sezonul 10

De asemenea, și mama lui Stelian a decis să-i spună câteva cuvinte fiului său despre o posibilă relație cu Ramona. Se pare ce femeia i-a trimis o scrisoare băiatului ei înainte ca acesta să intre într-un cuplu.

Citește și: Mireasa sezon 10. Reacția psihologului Eduard Puiu la povestea lui Tess. Ce a spus specialist despre drama fetei

„Dragul nostru, nu te așteptai să fiu atât de directă, dar trebuia să intervin pentru că atitudinea ta s-a schimbat. Trebuie să fii real, autentic. Dacă ai principii nu trebuie să le lași jos pentru Ramona, te manipulează! Nici nu știu de ce te-ai reîntors la ea când ai văzut că nu e ok încă de la începutul cunoașterii voastre. Încetează odată cu această Ramona, nu este pentru tine! Ai timp să îți îndrepți comportamentul infantil și să mergi cu capul sus”, i-a spus femeia.

„O să vorbim când ieșim de aici, nu am alte adăugări!”, a fost reacția lui Stelian.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

Mireasa sezon 10, 3 septembrie 2024. Simona Gherghe, avertisment pentru Gabriel și ceilalți concurenți. Ce a urmat în pl... Mireasa sezon 10, 3 septembrie 2024. Ce a văzut Raul pe contul Daianei, înainte să intre în casă. S-a lăsat cu o discuți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x