Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 4 octombrie 2024. Cine este Dragoș, noul concurent. Băiatul a intrat acasă alături de mama lui

Dragoș este noul concurent din sezonul 10 Mireasa. Băiatul a intrat în competiție în gala de pe 4 octombrie 2024 alături de doamna Ramona, mama lui.

Galerie
Dragoș a intrat în casa Mireasa | Antena 1

Dragoș are 22 de ani, vine din Piatra Neamț și este o fire sociabilă. Tânărul lucrează cu tatăl lui în firma lor de construcție. În timpul liber se ocupă de mașina lui personală, o tunează pentru a participa la show-uri auto. Dragoș mai are un frate de 17 ani și spune despre copilăria lui că a fost una foarte frumoasă. Părinții lui sunt căsătoriți de 23 de ani și sunt un model pentru el. Până la 22 de ani Dragoș a avut 2 relații serioase. Dragoș s-a despărțit de fosta iubită cu 5 luni înainte de a veni la Mireasa. Se consideră vindecat și pregătit pentru o nouă relație.

Dragoș și doamna Ramona au intrat în sezonul 10 Mireasa

În ceea ce privește partenera ideală, Dragoș spune că își dorește o iubită vorbăreță și sinceră.

„Sunt o fire romantică, îmi place să arăt afecțiune față de persoana iubită. Defectul meu cel mai mare e că mă pun mereu pe al doilea loc într-o relație. Sunt orgolios și foarte calm. Să fiu iubit de 10 înseamnă să fiu respectat, iubit ți înțeles. În urmă cu mulți ani mama se uita la Mireasa și când mi-a zis: când o să fii mare, o să mergi și tu. În casa Mireasa ar fi cineva care mi-ar atrage atenția. Este o fată foarte echilibrată și brunetă. Sunt foarte pregătit să mă căsătoresc dacă găesc pe cineva pe gustul meu!”, a spus Dragoș în filmulețul de prezentare.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa a întâmpinat o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

„Le mulțumesc fanilor emisiunii. Emisiunea Mireasa are cei mai înfocați telespectatori! Vă mulțumesc pentru că sunteți atât de pătimași, pentru că iubiți acest format! Vreau să mulțumesc echipei mele de suflet: echipa Mireasa! Știu că ne așteaptă un sezon la fel de greu!”, a spus Simona Gherghe înainte de a începe sezonul 10 Mireasa.

Mireasa sezon 10, 4 octombrie 2024. Cine nu este ispita? Cum au votat concurenții și cu ce clarificări a venit Simona Gh... Mireasa sezon 10, 4 octombrie 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 3 octombrie 2024. Emanuel a pierdut suma de 15.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 3 octombrie 2024. Emanuel a pierdut suma de 15.000 de lei! Joi, 03.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x