Antena Căutare

Mireasa sezon 10. Cristi și Isabelle s-au certat din nou, iar Raul a intervenit. Gabriela Cristea i-a pus la punct. Ce a urmat

În urmă cu două zile, un conflict puternic a izbucnit între Cristi și Isabelle și cei doi și-au aruncat cuvinte dure. Cearta a continuat în ediția din 17 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii și Gabriela Cristea a intervenit.

Galerie
Descoperă ce s-a întâmplat în ediția idn 17 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii | Antena 1

Cristi a început un atac la adresa lui Isabelle, iar tânăra a simțit nevoia să îi dea replică. Cei doi nu au ratat vreo ocazie în care să își adreseze cuvinte dure și conflictul dintre ei a continuat și în ediția din 17 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii când și Raul a avut o atitudine plină de reproșuri la adresa concurentei. Gabriela Cristea a intervenit și i-a pus la punct și le-a arătat cât de mult greșesc cu atitutinea manifestată.

Cristi și Isabelle s-a certat din nou, iar Raul a intervenit. Gabriela Cristea i-a pus la punct în ediția din 17 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii

De data aceasta, în ediția idn 17 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii, Gabriela Cristea a încercat să lămurească acest subiect.

Raul a fost primul care a vorbit: „După cum ați văzut, noi am stat, ne-am văzut de ale noastre, a venit pe sufletul meu și mi-a adus injurii, acuzații”.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 17 octombrie 2024. Simona a luat o decizie în privința relației sale cu Sorin! Ce a anunțat

„Raul, abține-te! Dacă începe cu din astea, eu ies de aici, doamna Gabriela”, a reacționat Isabelle.

„Isabelle, are și el dreptul să vorbească așa cum toți au dreptul să vorbească. Hai să vorbim pe rând”, a zis prezentatoarea.

Nu a durat mult și între Raul și Isabelle a izbucnit o nouă ceartă, cu replici dure și jigniri.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 17 octombrie 2024. Cristi și Isabelle și-au aruncat replici acide și s-au certat! Concurenta, acuzații grave

„Isabella, te rog să ai grijă la limbaj, suntem la o emisiune unde e nevoie de limbaj civilizat! Și tu și toți ceilalți sunt sigură cu puteți folosi cuvinte civilizate, deștepte ca să vă spuneți durerea fără să vă jigniți, fără cuvinte care pot aduce atingere unei persoane. Cristi, tu spui că asta e intuiția ta, da rasta nu înseamnă nimic! Una e să spui că intuiția ta îți spune ceva și alta e să spui că e o certitudine”, i-a spus Gabriela Cristea.

La un moment dat, Raul a intervenit și a început un schimb de replici dure cu Isabelle. Și aici, Gabriela Cristea a intervenit și i-a pus la punct pe concurenți: „De ce nu ți-a venit să intri în canapea de rușine când ai scos inepțiile pe gură?!”.

Ce s-a întâmplat și ce argumente s-au dat? Află totul urmărind ediția din 17 octombrie 2024 a emisiunii Mireasa-Capriciile iubirii.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10, 17 octombrie 2024. Laura și Mihai au stabilit limite după interacțiunea tinerei cu Cristi! Ce a urma... Mireasa sezon 10. Ramona a dezvăluit pentru Alexia detalii neașteptate din trecutul ei! Ce a zis despre Stelian...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x