Antena Căutare

Mireasa, sezon 10. Ramona, dezvăluiri surprinzătoare despre viața de mamă: „Nu am știut că sunt gravidă”. Concurenta are o fetiță

Ramona a făcut dezvăluiri surprinzătoare din viața de mamă. Concurenta de la Mireasa sezon 10 a recunoscut că are o fetiță din fosta relație.

Galerie
Ramona a dezvăluit că are un copil și le-a spus fetelor detalii din viața de mămică | Antena 1

În cadrul unei discuții cu celelalte concurente, Ramona a făcut o serie de dezvăluiri surprinzătoare. Concurenta de la Mireasa sezon 10 a dezvăluit că are un copil din fosta relație chiar dacă pentru o perioadă nici nu a știut că este însărcinată.

Ramona de la Mireasa sezon 10, dezvăluiri surprinzătoare despre viața de mamă: „Nu am știut că sunt gravidă

Ramona nu s-a mai ascuns și a dat cărțile pe față. În ediția din 30 iulie 2024 de la Mireasa. Capriciile Iubirii au fost difuzate imagini în care aceasta povestește în detaliu despre perioada sarcinii.

Citește și: Mireasa sezon 10, 30 iulie 2024. Cum au reacționat fetele când au aflat povestea lui Alexandru. Nu și-au putut stăpâni lacrimile

Fata a recunoscut că are o fetiță și a oferit detalii dureroase din relația cu tatăl micuței.

„Eu când eram încărcinată, nu m-am îngrășat deloc. Eram așa. Doar burta era mare. Nu am avut grețuri, pofte. Nici nu am știut că sunt gravidă. Eram în Germania și m-am protejat. După s-a certat fostul meu cu cei de acolo și am plecat acasă”, a povestit fata.

„El a plecat la muncă. Eu stătam acasă în perioada aia, cu jaluzele trase. Nu aveam voie să mă duc la mami. Credeam că sunt fericită. Nu realizam. Și îi zic: când vii din cursă, cumpără-mi și mie un test de sarcină. Și nu a ieșit nimic. După, a doua zi, erau două liniuțe: una foarte clară, una un pic. Apoi am făcut iar. Eram panicată, nu știam dacă să mă bucur sau nu”, a mai adăugat concurenta de la Mireasa, sezon 10.

Ulterior, fetele au dezbătut ideea de creșterea a unui copil, situația care s-a discutat și în platou, în emisia live.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

Premiera noului sezon o aduce în faţa telespectatorilor pe Mirela Vaida, cea care îi va ţine locul Simonei Gherghe la începutul noului sezon, la Antena 1.

„Am primit cu nostalgie, cu bucurie şi cu emoţie propunerea de a începe acest sezon Mireasa. Îi voi ţine locul colegei noastre, Simona, pentru o perioadă scurtă de timp, care îşi va prelungi astfel puţin vacanţa. Eu sunt legată de proiectul acesta, căci aşa a început colaborarea mea cu Antena 1, în urmă cu aproximativ 14 ani, un proiect care mi-a adus satisfacţii şi relaţii cu foştii concurenţi care rămân pe viaţă. Experienţa în sine a acestui show este una unică. Abia aştept să cunosc noii concurenţi, luni, în direct la Antena 1, începând cu ora 14.00 şi le spun doar atât: să se bucure că au această şansă de a face parte dintr-un reality show de succes şi să trăiască momentul, pentru că sunt la vârsta la care îşi permit să experimenteze, mai ales că nu ştii niciodată când poţi să îţi găseşti marea iubire!”, a declarat Mirela Vaida, care a mai spus: „Iar din 19 august, vă dăm întâlnire zilnic, în faţa micilor ecrane, cu un nou sezon al emisiunii Acces Direct, la Antena Stars!”.

Citește și: Delia și Liviu, câștigătorii sezonului 9 Mireasa, veste importantă la Capricii. Ce anunt au făcut: „E cu ochi?!”

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

De asemenea, Concursul Mireasa - Iubire de 10 se defășoară în perioada 08.07.2024 – 23.08.2024. Pe 23 august, în emisia live de Mireasa, se va anunța câștigătorul concursului. Intră pe https://iubirede10.a1.ro/, completează formularul cu datele personale și încarcă o fotografie prin care să exprimi ce înseamnă iubirea de 10 pentru tine.

Mireasa sezonul 9. Ce a dezvăluit Elena despre familia ei. Cum se înțelege cu mama după mărturisirile grele... Ioana și Marius, anunț important. Ce veste au dat câștigătorii sezonului 8 Mireasa: „Vreau să împărtășim cu voi fericire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x