Antena Căutare

Mireasa, sezon 2. Claudia Shik, primele imagini cu chipul fiului său. Cum arată Elias Andrei

Claudia Shik, fosta concurentă a sezonului 2 Mireasa, a născut un băiețel la începutul lunii septembrie. Bruneta a publicat imagini cu chipul fiului său, la 2 săptămâni de la naștere.

Colaj cu Claudia Shik Galerie
Claudia Shik a publicat imagini cu chipul fiului său | Instagram

Claudia Shik, fosta concurentă a sezonului 2 Mireasa, i-a încântat pe cei care o urmăresc pe rețelele sociale, publicând imagini adorabile cu fiul ei. Sunt primele imagini cu chipul bebelușului publicate de brunetă.

„Două săptămâni alături de tine, îngeraș ! Mulțumim lui Dumnezeu pentru tot ! Să ne țină sănătoși pe toți sa putem avea grija de tine ! Mami și tati”, a scris Claudia Shik în dreptul imaginilor cu fiul său.

Cum arară fiul Claudiei Shik. Fosta concurentă Mireasa a publicat primele imagini cu chipul bebelușului

Citește și: Mireasa, sezon 5. Cum au răspuns Sabrina și Perneș după ce s-a speculat că fata ar fi însărcinată: „Vreau să vă anunț”

„Felicitări! Să vă trăiască și să fie sănătos!”, „Felicitări părinților! Sa va trăiască și sa fie sănătos!”, „O minune de la Dumnezeu! Să fie sanatos si binecuvantat”, sunt câteva dintre omentariile primite de Claudia Shik în dreptul imaginilor cu fiul ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Mireasa, sezon 5. Cât a crescut fiica Giovanei și a lui Sese. Fosta concurentă a publicat o imagine adorabilă cu Selina

De curând, aceasta a distribuit o imagine emoționantă de la naștere. Frumoasa brunetă a fost surprinsă în timp ce își ține fiul în brațe. Ipostaza copleșitoare cu cei doi a „topit” inimile prietenilor virtuali.

De asemenea, Claudia Shik a postat o fotografie în care apare o parte din chipul bebelușului lângă un bilețel cu un mesaj emoționant.

„Dragii noștri, un copil face familia mai fericită, dragostea mai puternică, răbdarea mai mare, nopțile mai scurte, zilele mai lungi și viitorul mai luminos! Să fiți sănătoși și fericiți alături de cel mai prețios cadou, Elyas Andrei!”, scria în bilet.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Cum s-au pozat Sese și Giovana la puțin timp de când au devenit părinți. Ce detaliu a atras atenția tuturor

Claudia Shik și soțul ei au ales un nume deosebit pentru fiul lor

Claudia Shik și-a găsit sufletul pereche, după experiența pe care a trăit-o în cadrul show-ului matrimonial. Fosta concurentă trăiește viața pe care și-o dorea de foarte mult timp, iar acum este o femeie fericită și împlinită.

Citește și: Mireasa sezon 2. Claudia a fost cerută în căsătorie înainte să afle dacă va avea băiețel sau fetiță. Primele ei declarații

Încă de când a aflat că urmează să nască un băiețel, tânăra s-a gândit foarte bine la numele pe care îl va purta micuțului. Într-un final, aceasta și soțul ei au ales ca pe fiul lor să îl cheme Elias Andrei.

Claudia Shik s-a bucurat din plin de perioada sarcinii, însă adevărata provocare pentru ea abia acum începe. Aceasta a intrat pe deplin în rolul de mămică, care i se potrivește de minune. Deși o să fie dificil la început, tânăra se va descurca de minune.

Mireasa, sezon 6. Anunțul făcut de Raluca, la scurt timp după ce fanii au spus că s-ar fi despărțit de Alex... Mireasa, sezon 6. Gabriela, imaginea care i-a îngrijorat pe fani. Are legătură cu copilul ei. Fata a șters poza după pub...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x