Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Maria și Liviu au plecat în ”luna de miere”. Imagini din prima lor vacanță

Maria și Liviu s-au cununat pe 1 august, în Finala Mireasa sezon 3. După terminarea show-ului matrimonial, au rămas câteva zile în București după care au plecat la Maramureș.

maria si liviu de la mireasa la nunta lor Galerie
Maria și Liviu au plecat în prima lor vacanță în calitate de tineri căsătoriți. Cei doi au mers la mare și par să se înțeleagă foarte bine | Antena 1

Acolo, spre surprinderea lor, au fost întâmpinați cu brațele deschide de către toți cei dragi, inclusiv mama Mariei, care părea împotriva relației lor.

După ce a petrecut timp în sânul familiei, Maria și Liviu au plecat în prima lor vacanță în calitate de tineri căsătoriți. Cei doi au mers la mare și par să se înțeleagă foarte bine.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Mesajul doamnei Daniela pentru Alin și Cosmina. Urmăritorii au reacționat imediat când au văzut postarea

Foarte activă pe rețelele de socializare, Maria a postat imagini din hotel, dar și de pe plajă, acolo unde s-au filmat în timp ce se plimbau ținându-se de mână.

Cum i-a așteptat mama Mariei pe ea și pe Liviu

În imaginile transmise de Maria pe internet, susținătorii au putut vedea că cei doi stau într-o vilă mare, cu etaj, mobilată extrem de modern.

Mai mult, cei doi păreau să nu aibă nicio grijă pentru că mama Mariei a avut grijă să le pregătească masa și să îi facă să se simtă perfect. Deși nu a fost de acord cu logodna și căsătoria fiicei sale cu Liviu, aceasta i-a primit cu brațele deschise acasă la ea.

Citește și: Mireasa sezon 3. Anamaria, surpriză de ziua lui Bogdan. Cum l-a răsfățat pe soțul său

Mama Mariei nu a putut veni la ultima ediție a emisiunii Mireasa sezon 3, înainte de Marea Finală, pentru a-și vedea fiica în rochie de mireasă, ba mai mult atunci s-a arătat supărată pe decizia pe care fiica sa o luase.

”Nu m-am uitat deloc, am de lucru azi că mâine dimineață plec. Chiar nu am deschis telefonul deloc. Dacă ea crede că este fericită, să dea dumnezeu să fie. La final faci ce vrei, cum vrei. Dacă se întâmplă și afară cum se întâmplă la Mireasa.. Ai plâns și nu ai fost fericită nicio zi. E decizia ta, faci ce vrei. Nu am fost și nu sunt de acord.

Îmi e frică că nu vei fi fericită. E decizia ei, mi-a spus că are 27 de ani și e decizia ei. Nu voi sta eu, va sta ea. Îmi e frică să nu sufere în viață. Dacă ea crede că face un pas bun și crede că va fi fericită, le doresc din tot sufletul și voi fi alături de ei”, a spus doamna Roman.

Citește și: Mireasa sezon 3. Andreea s-a mutat la Maramureș, cu părinții lui Marian. Cum se înțelege cu socrii săi

Mireasa, sezonul 3. Mesajul doamnei Daniela pentru Alin și Cosmina. Urmăritorii au reacționat imediat când au văzut post... Claudia Shik de la Mireasa sezon 2, într-un costum de baie minuscul. Unde s-a fotografiat fosta concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x