Antena Căutare

Mireasa, sezon 3. Moment special pentru Cosmina și Alin. Ce au sărbătorit cei doi foști concurenți: „Te iubesc și atât”

Cosmina și Alin se numără printre cuplurile fericite, formate în competiția Mireasa. De curând cei doi au aniversat 1 an de la cununie.

Colaj cu Cosmina și Alin de la Mireasa Galerie
Cosmina și Alin de la Mireasa au aniversat un an de căsnicie | Antena 1

Cosmina a publicat imagini din ziua în care a devenit doamna Georgescu. Tânăra și Alin au sărbătorit de curând 1 an de căsnicie, iar cei care îi urmăresc pe cei doi pe rețelele sociale au fost încântați să revadă imaginile din acea zi specială. Ce doi nu s-au căsătorit în Finala sezonului 3 Mireasa pentru că erau la început de relație atunci, ci și-au organizat nunta mai târziu, în afara competiției.

Cosmina i-a trasnmis un mesaj scurt, dar cuprinzător soțului ei: „1 an de cand m-ai luat de nevasta, sotule.. te iubesc si .. atat”, a scris Cosmina în dreptul imaginilor din ziua cununiei.

Cosmina și Alin de la Mireasa au împlinit 1 an de la cununie

Cei care i-au văzut și plăcut în cadrul sezonului 3 Mireasa nu au ezitat să-i felicite și să le ureze cât mai mulți ani frumoși împruenă:

„Felicitari! Sa fiti sanatosi si fericiți”, „Doi frumoși, ați fost deliciul emisiunii " Mireasa ", împreună cu doamna Daniela și Alexandra. Vă doresc să fiți sănătoși, fericiți și împliniți!”, „La mulți ani binecuvântați împreună”, Să vă iubiți să vă înțelegeți să aveți o viață lungă și căsnicie fericită! La mulți ani!”, Asa asa, hai ca mai aveti mult ca sa ajungeti ca si parintii vostri, ma refer casnicie lunga si de durata, tot asa si noi, mai avem mult pana sa ajungem ca parintii nostri, incet incet si cu rabdare, intelegere, impacare, ajungem noi, o zi frumoasa va dorim”, „Oamenii frumoși! Să fiți mereu fericiți”, sunt câteva dintre comentariile primite de Cosmina și Alin în dreptul imaginilor postate de nora doamnei Daniela.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Alin și Cosmina

Alin și Cosmina s-au plăcut din prima clipă, însă ambii au menționat că vor să fie doar prieteni.

La acel moment, fiul doamnei Daniela forma un cuplu cu Adelina și, în ciuda faptului că frumoasa Cosmina era evident atrasă de el, a încercat să stea departe. Nu a reușit pentru mult timp și, odată cu revenirea Adelinei în casă, relația lor a devenit și mai apropiată.

Dezamăgit de relația tensionată cu bruneta, Alin s-a refugiat, ușor, ușor, în brațele Cosminei.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Mama lui Aron, rugăminte în lacrimi pentru fiul ei. Ce vești neplăcute i-a transmis de acasă

La scurt timp după ce Adelina a părăsit, din nou, casa Mireasa, concurentul de la Mireasa sezon 3 a decis că relația lor nu-l împlinește. Astfel, a luat decizia să se despartă prin intermediul unui apel telefonic, la care fata nu a răspuns.

Pentru a duce la final situația, a luat hotărârea să-i transmită un mesaj prin cadrul televizorului. La câteva zile distanță, el oficializa relația cu Cosmina, după ce o săruta în direct. Cei doi s-au căsătorit în afara casei Mireasa.

Mireasa, sezon 7. Unde vor lucra Dani și Daiana în Germania. Cei doi s-au filmat în noua lor locuință... Reality show-ul matrimonial Mireasa revine din 28 august cu sezonul 8, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x