Antena Căutare

Mireasa sezon 3.Ionuț, postare îndrăzneață din așternuturi. Cum s-a filmat fostul concurent

Ionuț de la Mireasa sezon 3 a fost unul dintre cei mai votați concurenți din sezonul său. Tânărul nu a reușit să-și găsească sufletul pereche în competiție, dar pare să aibă succes în afara ei.

colaj de imagini cu ionut si romina de la mireasa sezon 3 Galerie
Ionuț de la Mireasa sezon 3 a fost unul dintre cei mai votați concurenți din sezonul său. Tânărul nu a reușit să-și găsească sufletul pereche în competiție, dar pare să aibă succes în afara ei | Antena 1

Pe contul său de Instagram, Ionuț este foarte activ. El se pozează și filmează cel mai des în sala de sport, acolo unde-și lucrează corpul.

Nu sunt lipsite nici postările realizate la petreceri, însă pe 17 decembrie 2021 i-a luat prin surprindere pe prietenii virtuali.

Cum s-a filmat Ionuț Urziceanu de la Mireasa sezon 3

Ionuț Urziceanu s-a afișat doar cu o tânără după despărțirea de Romina, pe care a cunoscut-o în casa Mireasa sezon 3.

Ionuț a șters postarea respectivă, însă nu a oferit nicio explicație. Fanii au luat în considerare faptul că totul a fost interpretat greșit și era vorba doar despre o prietenă ori că Ionuț s-a răzgândit și nu a vrut să se afișeze.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Fetele au făcut ultima probă a rochiei de mireasă alături de mamele lor. Au curs lacrimi

La ceva timp distanță, fostul concurent de la Mireasa sezon 3 a revenit cu o postare. De această dată, el s-a filmat la bustul gol, în timp ce își ține capul pe abdomenul unei femei. Aceasta poartă doar lenjerie intimă și un top.

El a pus și o manea la stories care are niște versuri interpretabile: ”Doar amici de-o noapte ra-ta-ta-ta-ta
Mai mult nu se poate ra-ta-ta-ta-ta
Cand inima bate ra-ta-ta-ta-ta
Suna-ma ca stau aproape ra-ta-ta-ta”.

Povestea lui Ionuț de la Mireasa sezon 3

La începutul emisiunii, Ionuț și mama sa, doamna Victoria, au povestit că tatăl băiatului a lipsit din viața lui.

”L-am crescut singură de când avea 2 ani jumătate. Soțul avea darul băuturii și nu numai că bea, dar era un om care nu realiza ce face, nu ținea cont. Am luat copilul, am plecat la părinții mei. Din momentul acela, numai prin străinătate. Veneam, plecam, numai așa o țineam.”, a povestit doamna Victoria.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 4. Doar un tată a venit la ultima probă a costumului de mire. Cum arată tinerii concurenți

Cum era de așteptat, Ionuț nu a reacționat bine când a auzit de plecarea mamei. Și, recunoaște el, nici când a crescut nu a putut să se obișnuiască cu lipsa ei.

Din păcate, tatăl lui nu și-a dorit să facă parte din viața sa. A venit să-i vorbească când Ionuț avea 20 de ani.

”Eu ca mamă, i-am zis, Ionuț, tu decizi. Du-te că poate eu ți-am spus într-un fel, tu vezi lucrurile în alt fel. E tatăl tău, ți-a dat viață.”, a povestit doamna Victoria.

Băiatul a acceptat să-și întâlnească tatăl, care i-a demonstrat că este un om dificil, așa cum l-a descris.

”Într-adevăr, nu prea poți să te înțelegi cu el. Pentru el contează alte chestii: prietenii, anturajul.”, a mai afirmat Ionuț.

Mireasa 2021, sezon 4. Fetele au făcut ultima probă a rochiei de mireasă alături de mamele lor. Au curs lacrimi... Mireasa 2021, sezonul 4. Cum s-a pozat Victor cu doar o zi înainte de marea finală. Prietenii au reacționat imediat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x