Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 8 septembrie 2021. Cine sunt fetele care i-au atras atenția lui Alexandru

Alexandru a spus, în emisia live Mireasa sezon 4 din 8 septembrie 2021, cine sunt fetele care i-au atras atenția.

colaj de imagini cu alexandru de la mireasa sezon 4
Alexandru a spus, în emisia live Mireasa sezon 4 din 8 septembrie 2021, cine sunt fetele care i-au atras atenția | Antena 1

”Eu aștept să o cunosc pe Alina, să văd cum gândește. Oricum, Alina mi-a atras atenția. Ea și Maria mi-au atras atenția, în mod special. Ele au stat pe lângă mine.”, a spus Alexandru, după un material în care Victor afirma că el și Alina nu se potrivesc.

Atunci, Alexandru nu l-a contrazis pe colegul de competiție, ci a afirmat: ”Alina se așează lângă mine”.

Alina și Alexandru vor avea un date, după ce în Gala de sâmbătă, tânăra s-a așezat în spatele concurentului. Alex a avut de ales între Ela și Alina.

Citește și: Mireasa sezon 4, 8 septembrie 2021. Adelina, în lacrimi după acuzele primite de la doamna Gabi

Alexandru și Adelina, foști iubiți, s-au reîntâlnit în casa Mireasa

Alexandru și Adelina au format un cuplu vreme de cinci ani. Dezvăluirea a fost făcută în emisia live din 31 august 2021.

Înainte ca Alexandru să intre în casa Mireasa sezon 4, au fost difuzate materiale cu povestea Adelinei și a lui Alexandru, care conținea elemente comune.

”A fost o relație frumoasă, s-a terminat în ianuarie. Nu am mai păstrat legătura.”, a spus Adelina. ”Nu am discutat cu el, nu știe că sunt aici”, a mai adăugat ea, întrebată fiind dacă fostul ei iubit știe că s-a înscris în show-ul matrimonial Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 4, 8 septembrie 2021. Drama Ralucăi Fat a emoționat concurenții. Nu a putut să-și rețină lacrimile când povestea

”Nu sunt posesiv, gelos. Urăsc chestia asta. Erau foarte multe neînțelegeri, gelozie, iar eu nu mai concep acest lucru la o femeie. Cu greu, dar am trecut peste. Aș minți să spun că nu am suferit.”, a explicat și Alexandru.

”Nu cred, am văzut ceva...”, a spus Alexandru când a văzut-o pe Adelina. ”Pe ea o cunosc, am avut o relație cu ea. Nu are rost să facem cunoștință”, a zis el după ce le-a pupat pe toate fetele, dar pe Adelina nu a salutat-o.

”Știam că s-a înscris la o emisiune, nu eram sigură. Și în timpul relației s-a înscris și pe la alte emisiuni. Știam că se înscrie la emisiuni, dar nu acesta este motivul pentru care am venit aici”, a adăugat Adelina.

Mireasa sezon 4, 8 septembrie 2021. Drama Ralucăi Fat a emoționat concurenții. Nu a putut să-și rețină lacrimile când po... Mireasa sezon 4, 8 septembrie 2021. Adelina, în lacrimi după acuzele primite de la doamna Gabi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x